Κάντε το iPhone σας αλεξίσφαιρο - iefimerida.gr

Κάντε το iPhone σας αλεξίσφαιρο

iPhone 4S
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν βασικό κριτήριο για την αναζήτηση της καταλληλότερης θήκης κινητού είναι να μας εγγυάται την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια, τότε η γιαπωνέζικη εταιρία Marudai έχει την τέλεια πρόταση για το iPhone 4/4s.

Εάν βρεθείτε μπροστά στην πορεία μιας σφαίρας πιθανότατα, το τελευταίο πράγμα που θα σκεφτείτε θα είναι το κινητό σας. Αλλά αν είστε τόσο δεμένοι με το iPhone σας ή αν είστε τρελοί γκατζετάκιδες, τότε η αλεξίσφαιρη θήκη της εταιρίας Marundai θα σας ενθουσιάσει. Μια θήκη τόσο συμπαγής, που ακόμη και οι σφαίρες με διαμέτρημα 50 χιλιοστώνδεν την διαπερνού!

Προσφέρει την απόλυτη προστασία στο κινητό σας, παρ' όλα αυτά, δεν παύει να έχει και τα μειονεκτήματά του. Αφενός, έχει πάχος 4 εκατοστά, οπότε δεν είναι και ότι πιο βολικό για να το μεταφέρετε στην τσέπη σας, ενώ το βάρος του ανέρχεται στα 2 κιλά και 100 γραμμάρια. Αφετέρου, η τιμή του είναι τουλάχιστον εξωφρενική, αγγίζοντας τα 495 Ευρώ (¥52500 Γιεν Ιαπωνίας)!

Μπορεί οι αισιόδοξοι να σκέφτονται πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για βαράκι γυμναστικής, μα ο πωλητής προειδοποιεί για σοβαρό τραυματισμό σε περίπτωση που πέσει στο πόδι. Τέλος, στο πακέτο περιλαμβάνεται δώρο και μια διακοσμητική σφαίρα για να μην ξεχνάτε ποτέ τις δυνατότητες

Όσοι ενδιαφέρεστε, πάντως, να σας ενημερώσουμε πως για να μπει το iPhone στη θήκη απαιτείται η χρήση ειδικού αλλενόκλειδου.

Κάντε το iPhone σας αλεξίσφαιρο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ