Αυτή είναι η «πεταλουδίτσα» που ξεφτίλισε τους πράκτορες του Ομπάμα [φωτό] - iefimerida.gr

Αυτή είναι η «πεταλουδίτσα» που ξεφτίλισε τους πράκτορες του Ομπάμα [φωτό]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την λένε Ντάνια Σουάρεζ, είναι 24 χρονών και μεγαλώνει μόνη της τον 9χρονο γιο της. Αυτό είναι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της NY Daily News, το προφίλ της «πεταλουδίτσας» που πλακώθηκε με τον πράκτορα της προσωπικής ασφάλειας του Ομπάμα που δεν την πλήρωνε, προκαλώντας το μεγαλύτερο σκάνδαλο της δεκαετίας.

800 δολάρια. Αυτό είναι το ποσό που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είχε συμφωνήσει η Ντάνια για να περάσει μια ολόκληρη νύχτα στο ξενοδοχείο της Καρθαγένης, με τον πράκτορα της Μυστικής υπηρεσίας (μέλος της προσωπικής ασφαλείας του Ομπάμα, που βρισκόταν στην Κολομβία για επίσημη επίσκεψη).

Αυτή είναι η «πεταλουδίτσα»  που ξεφτίλισε τους πράκτορες του Ομπάμα [φωτό] | iefimerida.gr 0

Την ίδια ώρα που 10 ακόμη συνάδελφοί της έκαναν τις δικές τους «συμφωνίες» σε διπλανά δωμάτια.

Όταν, στις επτά το πρωί, ο συγκεκριμένος πράκτορας (εντελώς μεθυσμένος) πήγε να της δώσει μόλις 28 δολάρια, λέγοντας «Ξέρεις, είμαι Αμερικάνος πράκτορας», η Ντάνια έβαλε τις φωνές.

Αυτή είναι η «πεταλουδίτσα»  που ξεφτίλισε τους πράκτορες του Ομπάμα [φωτό] | iefimerida.gr 1

Και δεν σταμάτησε μέχρι που ήρθε διαδοχικά ο διευθυντής του ξενοδοχείου, η αστυνομία και ο διπλωματικός ακόλουθος.

Μέχρι αυτή την στιγμή έχουν τρεις πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας έχουν απολυθεί, 10 στρατιωτικοί έχουν μπει σε επιτήρηση και άλλοι 20 είναι υπό έρευνα.

Σύμφωνα με την έρευνα της εφημερίδας η Ντάνια ζει σε ένα μικρό διαμέρισμα που νοικιάζει έναντι 600 δολαρίων το μήνα, μαζί με τον 9χρονο γιο της και τον σκύλο της τον Valentino.

Ενώ οι γείτονες πάντοτε υποψιάζονταν τι έκανε, αφού επέστρεφε σπίτι στις 8 το πρωί, κρατώντας στο χέρι τις ψηλοτάκουνες γόβες της.

Αλλά δεν την ενόχλησαν ποτέ, αφού κατά τα άλλα, ήταν άψογη γειτόνισσα.

Και, το κυριότερο, ήσυχη σαν ποντίκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ