Η Λίντσεϊ Λόχαν μπλέκει (ξανά) σε καβγά και καταλήγει λουσμένη με μαρτίνι - iefimerida.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν μπλέκει (ξανά) σε καβγά και καταλήγει λουσμένη με μαρτίνι

Λίντσεϊ Λόχαν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δυο εβδομάδες μετά τη συμπλοκή που είχε με μια πελάτισσα στο μπαρ του The Standard Hotel στο Λος Άντζελες, η Λίντσεϊ επέστρεψε στο ίδιο μπαρ και πλακώθηκε με μια άλλη πελάτισσα. Η οποία, στην πορεία, απλά της πέταξε ότι ποτό βρήκε πρόχειρο πάνω της.

«Βγάλε τον σκασμό, κυρά μου», ήταν η ατάκα της Λίντσεϊ που πυροδότησε την έντονη αντίδραση της πελάτισσας του μπαρ του Τhe Standard Hotel, η οποία σχολίασε μεγαλόφωνα τι ξεφτίλα είναι που βγαίνει η σταρ έξω με τον μπαμπά της.

Αυτό που δεν ήξερε είναι ότι ο λόγος που ήταν ο πατέρας της Λόχαν παρών είναι επειδή η κόρη του, εσαεί με το ένα πόδι στην φυλακή, είχε πέσει με το τζιπ της πάνω σε ένα άλλο αυτοκίνητο καθώς προσπαθούσε να παρκάρει. Και τον πήρε τηλέφωνο για να την σώσει.

Το τέλος του καβγά είδε την Λόχαν, βρεγμένη ως το κόκκαλο από τα ποτά που της έχυσε πάνω της η άλλη πελάτισσα, να φεύγει κακήν κακώς από το μπαρ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ