Το κρασί που πρόσφερε ο Κουτσούμπας στο Κίνημα Αλλαγής -Με ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ» [εικόνα] - iefimerida.gr

Το κρασί που πρόσφερε ο Κουτσούμπας στο Κίνημα Αλλαγής -Με ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ» [εικόνα]

Η Φώφη Γεννηματά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια τυχαία, αλλά ιδιαίτερη συνάντηση συνέβη προ ημερών στην Αλίαρτο, όταν στελέχη του Κινήματος Αλλαγής, συνέπεσαν σε ταβέρνα με τον Δημήτρη Κουτσούμπα, σε συνεστίαση του ΚΚΕ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας του κόμματος Μανώλης Χριστοδουλάκης συνόδευαν το Σάββατο στην Αλίαρτο την Φώφη Φεννηματά.

Οπως αποκαλύπτει το «Εθνος» μόλις ολοκληρώθηκε η ομιλία της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, οι δύο άντρες μαζί με στελέχη του κινήματος της περιοχής πήγαν στο εστιατόριο της Θήβας, το «Τζάκι», χωρίς την κ. Γεννηματά, η οποία επέστρεψε στην Αθήνα.

Οταν όμως έφτασαν στο μαγαζί αντιλήφθηκαν ότι η τοπική οργάνωση του ΚΚΕ πραγματοποιούσε την ετήσια συν εστίασή της και πως ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν ο γ.γ. της Κ.Ε. του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούµπας.

Μόλις η «πράσινη» παρέα κάθισε στο τραπέζι, έλαβε κέρασμα ένα... σπέσιαλ κρασί. Το μπουκάλι είχε «συλλεκτική» ετικέτα «100 χρόνια ΚΚΕ».

Παρόλα αυτά, όταν τελείωσε το φαγητό ο κ. Χρηστίδης έσπευσε να χαιρετήσει τον κ. Κουτσούµπα και να τον ευχαριστήσει για τα κρασιά.

«Να ξέρετε ότι θα πάρω ένα από τα άδεια μπουκάλια και θα το βάλω στο γραφείο µου στη Χαριλάου Τρικούπη» είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, µε τον γραμματέα του ΚΚΕ να του προσφέρει ένα κλειστό μπουκάλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ