Επαθαν όλοι πλάκα με το πώς βάζει η Μέγκαν Μαρκλ την υπογραφή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Επαθαν όλοι πλάκα με το πώς βάζει η Μέγκαν Μαρκλ την υπογραφή της [εικόνες]

Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα από τα αγαπημένα της χόμπι είχε την ευκαιρία να εξασκήσει η Μέγκαν Μαρκλ κατά την επίσκεψή της σε έναν οίκο ευγηρίας προχθές και επέδειξε τα απίστευτα καλλιγραφικά της.

Η δούκισσα του Σάσεξ επισκέφθηκε τον οίκο ευγηρίας Brinsworth House, όπου συνομίλησε με τους ενοίκους του και τους βοήθησε να ετοιμάσουν μια πινακίδα με εορταστικές ετικέτες και χειροτεχνίες. Ενώ έγραφε το μήνυμά της και τις ευχές της σε μία από τις κάρτες, μάγεψε τους πάντες με τα καλλιγραφικά της γράμματα.

«Καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, Μέγκαν» έγραφε το σημείωμά της, σε άψογη καλλιγραφία.

Recognise that calligraphy, anyone? Meghan’s contribution to the artwork at Brinsworth House today: #Variety4Charity pic.twitter.com/BtxeG2wA1w

The #DuchessofSussex said she was "feeling very pregnant" as she met residents at Brinsworth House, a care home in Twickenham for retired actors, directors and entertainers.

To read more about #Meghan's visit, head here: https://t.co/zI8BadncCy pic.twitter.com/75vAJe1Brj

Ακόμη και το σημείωμά της στο βιβλίο επισκεπτών όμως, ήταν εξίσου εκπληκτικό.

And here’s her entry in the visitors’ book: @RoyalVariety #Variety4Charity #DuchessOfSussex pic.twitter.com/wRsX2kV43S

Η δούκισσα είναι γνωστό ότι είναι επιδέξια στην καλλιγραφία. Ασχολήθηκε με αυτό το χόμπι κατά την διάρκεια των μαθημάτων στο καθολικό σχολείο όπου φοιτούσε, όπως είχε δηλώσει η ίδια στο Esquire το 2013. Έκανε επίσης καλλιγραφία για να υποστηρίξει την καριέρα της στην αρχή της εργασίας της ως ηθοποιού. Μάλιστα, μερικά από τα έργα της περιελάμβαναν τις γαμήλιες προσκλήσεις της ηθοποιού Πόλα Πάτον και του Ρόμπιν Θικ, αλλά και των διάσημων αντιπροσώπων της Dolce & Gabbana.

«Καθόμουν με μία μικρή λευκή κάλτσα στο χέρι μου, για να μην στάζει λάδι στην κάρτα, και έκανα τις προσκλήσεις, προσπαθώντας να πληρώσω τους λογαριασμούς μου ενώ περνούσα από διάφορες οντισιόν» είχε πει στο Esquire. «Είμαι χαρούμενη που σε μια εποχή που κανείς δεν φαίνεται να εκτιμά πια ένα χειρόγραφο σημείωμα, εγώ το έκανα αυτό για να ζήσω».

Φωτογραφία: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ