Κλάμα: Μέλος χορωδίας λιποθυμά και οι άλλοι... τον σπρώχνουν πίσω από την κουρτίνα για να τον κρύψουν [βίντεο] - iefimerida.gr

Κλάμα: Μέλος χορωδίας λιποθυμά και οι άλλοι... τον σπρώχνουν πίσω από την κουρτίνα για να τον κρύψουν [βίντεο]

Η σχολική χορωδία στη Ρουμανία. Φωτογραφία: Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή είναι η περίεργη στιγμή που ένα μέλος χορωδίας λιποθυμά κατά την διάρκειας μιας χριστουγεννιάτικης παράστασης και οι συμμαθητές του αντί να τον βοηθήσουν, τον κρύβουν πίσω από την σκηνή.

Στο βίντεο, δέκα μαθητές τραγουδούν a capella στο Ρανταούτι, στη βορειοανατολική Ρουμανία, κατά την διάρκεια μιας εορταστικής συναυλίας στο δημαρχείο της πόλης.

Ένας νεαρός άνδρας, που δείχνει πολύ χλωμός στην αρχή του βίντεο, ξαφνικά λιποθυμά και πέφτει με την πλάτη στο πάτωμα με έναν δυνατό θόρυβο.

Τα άλλα μέλη της χορωδίας δείχνουν αρχικά σαστισμένα κοιτάζοντας τον συμμαθητή τους, του οποίου διακρίνονται μόνο τα πόδια πίσω από την αυλαία και συνεχίζουν το τραγούδι τους.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ένας μαθητής, πιθανότατα ενοχλημένος από την θέα των ποδιών του, αντί να τον βοηθήσει, αποφάσισε πολύ απλά να τραβήξει την αυλαία ώστε να μην διακρίνονται ούτε τα πόδια του.

Σύμφωνα πάντως με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο νεαρός δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, καθώς πολύ σύντομα ανέκτησε τις αισθήσεις του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ρουμανία χορώδια λιποθυμία αυλαία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ