Η Πίππα Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Με φόρμα, χουχουλιάρικες κάλτσες, χαλαρή στον καναπέ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Πίππα Μίντλετον όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Με φόρμα, χουχουλιάρικες κάλτσες, χαλαρή στον καναπέ [εικόνα]

Η Πίππα Μίντλετον. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την Waitrose & Partners, την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται και στην οποία αρθρογραφεί, πόζαρε η Πίππα Μίντλετον και ομολογουμένως, μας δείχνει ένα άλλο της πρόσωπο.

Στην φωτογραφία που κυκλοφόρησε σήμερα, η αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ, δείχνει απόλυτα χαλαρή στον καναπέ με μια κούπα καφέ στο χέρι, φορώντας ένα λευκό πουλόβερ, λαδί παντελόνι γυμναστικής και χουχουλιάρικες κάλτσες. Το πλάνο τράβηξε ο φωτογράφος Μαρκ Χάρισον, ο οποίος μοιράστηκε το πορτρέτο στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy Christmas from me, with a little help from #pippamiddleton Shot for @waitroseandpartners #portraitphotography #newbaby #healthylifestyle #christmas @missbingmakeup

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Harrison (@mark_harrison_photography) στις 20 Δεκ, 2018 στις 5:19 πμ PST

Παραμένοντας το πνεύμα των ημερών, η Πίππα Μίντλετον ποζάρει μπροστά σε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και ένα κλαδί γκι στο φόντο. Αριστερά κάτω στην φωτογραφία μπορεί να δει κανείς και ένα βρεφικό γυμναστήριο, που μάλλον ανήκει στον μόλις δύο μηνών γιο της, Άρθουρ. Η Πίππα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Τζέιμς Μάθιους στα μέσα Οκτωβρίου και γέννησε στο ίδιο νοσοκομείο με την αδερφή της, Κέιτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ