Πες μου πού κάθεσαι στο λεωφορείο να σου πω ποιος είσαι - iefimerida.gr

Πες μου πού κάθεσαι στο λεωφορείο να σου πω ποιος είσαι

λεωφορείο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια πρωτότυπη και παράξενη θεωρία διατύπωσε καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου Σάλφορντ, σύμφωνα με την οποία ο χαρακτήρας του καθενός καθορίζει τη θέση που θα επιλέξει να καθίσει μέσα στο λεωφορείο.

Ο καθηγητής Τομ Φόσετ, ο οποίος πέρασε ατέλειωτες ώρες μέσα σε λεωφορεία παρατηρώντας τους επιβάτες, υποστηρίζει ότι μπροστά κάθονται όσοι είναι ανοικτοί σε νέες ιδέες και οι κοινωνικοί άνθρωποι που αρέσκονται σε γνωριμίες, στη μέση κάθονται οι ανεξάρτητοι τύποι, συνήθως νεαρής ή μέσης ηλικίας, οι οποίοι είναι πιθανότερο να διαβάζουν κάτι ή να ακούνε μουσική, πίσω κάθονται οι επαναστατικοί χαρακτήρες, οι οποίοι δεν θέλουν να παραβιάζεται ο προσωπικός τους χώρος, ενώ αυτοί που δεν έχουν συγκεκριμένοι θέση και κάθονται όπου βρουν είναι αυτοί που αισθάνονται ότι μπορούν να ταιριάξουν παντού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ