Το Star Trek γίνεται θεματικό πάρκο στην Ιορδανία - iefimerida.gr

Το Star Trek γίνεται θεματικό πάρκο στην Ιορδανία

Star Trek
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργασίες για την κατασκευή του θεματικού πάρκου Star Trek στην παραθαλάσσια πόλη Άκαμπα της Ιορδανίας, ξεκίνησαν το Μάρτιο και θα ολοκληρωθούν το 2014.

Το πάρκο Star Trek θα αποτελεί τμήμα του πάρκου αναψυχής Red Sea Astrarium, στο οποίο θα υπάρχουν συνολικά 17 πάρκα ψυχαγωγίας, τέσσερα ξενοδοχεία, εστιατόρια και εμπορικό κέντρο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thethemeparkguy.com η επιλογή της συγκεκριμένης χώρας για τη δημιουργία του πάρκου δεν είναι καθόλου τυχαία, καθώς ο Βασιλιάς Αμπντάλα της Ιορδανίας θεωρείται μεγάλος θαυμαστής της τηλεοπτικής σειράς Star Trek και μάλιστα έλαβε μέρος ως ηθοποιός σε ένα επεισόδιο της σειράς το 1996, όταν ήταν ακόμα Πρίγκιπας.

Οι αρχές της χώρας φιλοδοξούν ότι το νέο θεματικό πάρκο θα αποτελέσει ευκαιρία για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού τουριστών από το εξωτερικό

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ