Δολοφονήθηκε Αμερικανός ηγέτης των νεοναζί - iefimerida.gr

Δολοφονήθηκε Αμερικανός ηγέτης των νεοναζί

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Jeff Hall, τοπικός αρχηγός της αμερικανικής Εθνικής Σοσιαλιστικής Kίνησης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Νότια Καρολίνα, πυροβολημένος πιθανότατα από τον γιο του.

Σύμφωνα με ανακοινώσεις των τοπικών αρχών, ο 10χρονος γιος του είναι ο μόνος που προσήχθη και κρατείται, ενώ δεν υπάρχουν ενδείξεις για άλλους υπόπτους.

Η Εθνική Σοσιαλιστική κίνηση αυτοαποκαλείται ως το μεγαλύτερο ενεργό εθνικιστικό κόμμα στις ΗΠΑ και ο Jeff Ηall ηγείτο της τοπικής οργάνωσης.

Δημοσιογράφος των New York Times που είχε παρευρεθεί σε μια απ’ τις μηνιαίες συναντήσεις που οργανώνονταν, ανέφερε πως ο Ηall ήταν οργανωτής και φανατικός υποστηρικτής του «κυνηγιού» μεταναστών, στα σύνορα του Μεξικού, όπου ομάδες νεοναζί κυνηγούν με όπλα μετανάστες που προσπαθούν να εισέλθουν στις ΗΠΑ.

Οι γείτονές του πάντως φαίνονται να ανακουφίστηκαν με την είδηση της δολοφονίας, μιας και σύμφωνα με δηλώσεις τους ο ίδιος αλλά και η οργάνωσή του ενοχλούσαν συστηματικά τη γειτονια και πλέον ελπίζουν σε πιο ήσυχες και ασφαλείς μέρες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνικισμός ναζί Jeff Hall NSM
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ