Ο Μπερλουσκόνι εξασφάλιζε τη «σιωπή» για τα όργια μοιράζοντας λεφτά - iefimerida.gr

Ο Μπερλουσκόνι εξασφάλιζε τη «σιωπή» για τα όργια μοιράζοντας λεφτά

Μοίραζε και λεφτά για να κρατά κλειστά τα στόματα για τα όργια ο Μπερλουσκόνι;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την κατηγορία που του αποδίδεται ότι προσπάθησε να χρηματίσει με 800.000 ευρώ τον επιχειρηματία Τζανπάολο Ταραντίνι, προκειμένου να μην αποκαλύψει στη δικαιοσύνη τα όσα γνώριζε για τα πάρτι που οργανώνονταν στη βίλα του Αρκορε, θα καταθέσει ενώπιον του ανακριτή ο πρώην ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Ταραντίνι, φέρεται να προμήθευε με συνοδούς πολυτελείας τον Καβαλιέρε και για το λόγο αυτό, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Λα Ρεπούμπλικα», ο Μπερλουσκόνι συνήθιζε να καταβάλει κάθε μήνα είκοσι χιλιάδες ευρώ στον Ταραντίνι, για τα πάγια έξοδά του, χρησιμοποιώντας τον μεσολαβητή και πρώην εκδότη Βάλτερ Λαβίτολα.

Ο Λαβίτολα, επέστρεψε πρόσφατα στην Ιταλία μετά από οκτώ μήνες φυγοδικίας στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τα όσα είχε αφήσει να διαρρεύσει η αδελφή του, είχε ζητήσει από τον πρώην μεγιστάνα-πρωθυπουργό, πέντε εκ. ευρώ για να μην αποκαλύψει στους δικαστικούς τα όσα γνωρίζει και τις σχέσεις του με τον πρώην πρωθυπουργό.

«Από τις καταθέσεις του, από εδώ και πέρα, θα καταλάβουμε αν εισέπραξε το συγκεκριμένο ποσό», τονίζουν οι σχολιαστές. Τις περασμένες ημέρες, οι εισαγγελείς ανέκριναν τον Λαβίτολα επί οκτώ ώρες, στις φυλακές της Νάπολης «Πότζιο Ρεάλε», όπου και κρατείται.

Η νέα εξέλιξη, σε ότι αφορά τις σχέσεις Μπερλουσκόνι -Ταραντίνι - Λαβίτολα, οφείλεται σε στοιχεία που περιέχονται σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ο αριθμός των οποίων ξεπερνά τις εκατό χιλιάδες.

Ο Τζανπάολο Ταραντίνι φέρεται να παρουσίασε στον ζάμπλουτο πρώην πρωθυπουργό, μεταξύ των άλλων, την Πατρίτσια Ντ' Αντάριο ( η οποία ήταν η πρώτη που αποκάλυψε τις συνευρέσεις της επί πληρωμή με τον Μπερλουσκόνι), και νεαρές κοπέλες όπως την Μπάρμπαρα Μοντερεάλε, Λουτσία Ροσσίνι και Μπάρμπαρα Γκουέρρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ