Παπαδήμος-Προβόπουλος αποφασίζουν για τη χρηματοδότηση των τραπεζών - iefimerida.gr

Παπαδήμος-Προβόπουλος αποφασίζουν για τη χρηματοδότηση των τραπεζών

Παπαδήμος-Προβόπουλος αποφασίζουν για τη χρηματοδότηση των τραπεζών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για τους όρους με τους οποίους θα γίνει η ανακεφαλοποίηση των τραπεζών συζητούν ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος, σε συνάντηση που έχουν σήμερα το απόγευμα.

Σήμερα, επίσης, διατίθεται στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας το ποσό των 23 δισεκατομμυρίων ευρώ, που προορίζεται για την ενίσχυση των τραπεζών. Το ποσό αυτό δίνεται με τη μορφή ομολόγων του EFSF.

Η κατάσταση του εγχώριου χρηματοπιστωτικού συστήματος, πάντως, θα βρίσκεται στο επίκεντρο της οικονομικής επικαιρότητας καθ' όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας. Την Παρασκευή 20 Απριλίου οι τράπεζες δημοσιεύουν τα οικονομικά αποτελέσματα του 2011, στα οποία εκτός των άλλων θα καταγράφονται οι ζημιές που έχουν υποστεί από το «κούρεμα» του ελληνικού χρέους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ