Τα δαχτυλίδια που έκαναν τις σταρ του Χόλιγουντ να πουν το μεγάλο «Ναι»![εικόνες] - iefimerida.gr

Τα δαχτυλίδια που έκαναν τις σταρ του Χόλιγουντ να πουν το μεγάλο «Ναι»![εικόνες]

Τα δαχτυλίδια που έκαναν τις σταρ του Χόλιγουντ να πουν το μεγάλο «Ναι»! [εικόνε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σχέση, δαχτυλίδι, γάμος. Το ένα φέρνει το άλλο και αυτή είναι η σειρά που ακολουθούν, εκτός από τους κοινούς θνητούς και οι διάσημοι αστέρες του Χόλιγουντ. Ποια είναι όμως τα δαχτυλίδια στη θέα των οποίων οι σταρ λύγισαν και είπαν το μεγάλο «ναι»;

Το δαχτυλίδι της Αντελίνας Τζολί το σχεδίασε ο ίδιος ο Μπραντ Πιτ

Ενα τεράστιο μπλε ζαφείρι 18 καρατίων κοσμεί το χέρι της Κέιτ Μίντλετον από τη μέρα που αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Γουίλιαμ.

Ούτε ενός, ούτε δύο αλλά αξίας τεσσαρων εκ. ευρώ ήταν το δαχτυλίδι που πρόσφρε ο Μαρκ Αντονι στη Τζένιφερ Λόπεζ όταν της ζήτησε να παντρευτούν.

Ο Σιλ πρότεινε στη Χάιντι Κλουμ να παντρευτούν με ένα δαχτυλίδι 8,5 καρατίων.

Μόνο πέντε καρατίων και μάλιστα επιχρυσωμένο και όχι χρυσό ήταν το δαχτυλίδι που προσέφερ ο Τομ Κρουζ στην Κέιτι Χολμς όταν της ζήτησε να τον παντρευτεί.

Αξίας 30.000 δολαρίων ήταν το δαχτυλίδι που προσέφερ ο Ράιαν Ρέινολντς στη Σκάρλετ Γιόχανσον.

Τη δεύτερη φορά που ζήτησε ο Μπράιαν Οστιν Γκριν από τη Μέγκαν Φοξ να παντρευτούν, προτίμησε να της προσφέρει ένα δαχτυλίδι τριών καρατίων.

Αξίας 130.000 ευρώ είναι το δαχτυλίδι που κοσμεί το χέρι της Τζέσικα Μπιλ

Μάλλον ήθελε πολύ να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, για αυτό και ο Jay Ζ δεν δίστασε να δώσει πέντε εκ. δολάρια προκειμένου να αγοράσει το δαχτυλίδι που πίστευε ότι θα εντυπωσιάσει και θα πείσει την καλή του να πει το μεγάλο «Ναι».

Ο Ολιβιέ Μαρτίνεζ είπε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και προτίμησε να προσφέρει στη Χάιντι Κλουμ ένα σμαραγδένιο δαχτυλίδι.

Το γεγονός ότι σχεδίασε το δαχτυλίδι που προσέφερε στην Ατζελίνα Τζολί δεν αποτελεί... πρωτοτυπία για τον Μπρατ Πιτ, αφού ακριβώς το ίδιο είχε κάνει και όταν, πριν χρόνια, είχε προτείνει στη Τζένιφερ Ανιστον να τον παντρευτεί. Η αξία του εν λόγω δαχτυλιδιού υπολογίζεται σε 500.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ