Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από έμφραγμα ο Ντικ Κλαρκ - iefimerida.gr

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή, μετά από έμφραγμα ο Ντικ Κλαρκ

Σε ηλικία 82 ετών έφυγε από τη ζωή ο Ντικ Κλαρκ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες της αμερικανικής μουσικής σκηνής, ο Ντικ Κλαρκ, άφησε την τελευταία του πνοή στα 82 του χρόνια μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που ανέδειξε στην παγκόσμια σκηνή δεκάδες μουσικούς όπως τον Τσακ Μπέρι, παραγωγός των Αμερικανικών Μουσικών Βραβείων, επί σειρά ετών οικοδεσπότης της τηλεοπτικής γιορτής της παραμονής της Πρωτοχρονιάς από την Τάιμς Σκουερ της Νεας Υόρκης, παραγωγός των Αμερικανικών Βραβείων της Κάντρι και των Χρυσών Σφαιρών.

Γεννήθηκε το 1929 και η πορεία του άρχισε με την εργασία του στο ραδιοφωνικό σταθμό του πατέρα του, ενώ αργότερα έγινε οικοδεσπότης του τηλεοπτοικού παιχνιδιού πυραμίδα 10.00 δολαριών.

Ακολούθησαν βήματα - σταθμοί για τη μουσική βιομηχανία και το 2004 παρά εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη και αλλοίωσε την ικανότητα ομιλίας του, εξακολούθησε να παρουσιάζει την τηλεοπτική γιορτή του ερχομού του Νέου χρόνου από την Τάιμς Σκουερ της Νεας Υόρκης, υποστηριζόμενος από πλήθος αστέρια που τον περιτριγύριζαν και τον υποστήριζαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ