Διαφωνία των κομμάτων για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου - iefimerida.gr

Διαφωνία των κομμάτων για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου

Διαφωνία των κομμάτων για την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν κατάφεραν να συμφωνήσουν τα κόμματα στην κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου. Αυτό προέκυψε μετά την πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής χθές στο υπουργείο Εσωτερικών.

ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ήρθαν δε τα βρήκαν με τα υπόλοιπα κόμματα σχετικά με την κατανομή του τηλεοπτικού χρόνου, με τη Συγγρού και την Ιπποκράτους να μην υποχωρούν και να ζητούν το 75% του χρόνου, ενώ από τα υπόλοιπα κόμματα υποστήριξαν πως πλέον οι συσχετισμοί, βάσει δημοσκοπήσεων, έχουν αλλάξει.

Η υποχώρηση στην συζήτηση των μεγάλων έφτασε μέχρι το 70% του χρόνου, όμως αργότερα βάση της υπουργικής απόφασης ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία κατέληξαν να έχουν από 33,3%.

Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση τα διαφημιστικά μηνύματα όλων των κομμάτων στους τηλεοπτικούς σταθμούς εθνικής εμβέλειας θα αντιστοιχούν σε τηλεοπτικό χρόνο αξίας 6 εκατομμύριων ευρώ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ