Εξέταση DNA αποκάλυψε σε δύο 27χρονες ότι είχαν δοθεί σε λάθος οικογένειες - iefimerida.gr

Εξέταση DNA αποκάλυψε σε δύο 27χρονες ότι είχαν δοθεί σε λάθος οικογένειες

Εξέταση DNA αποκάλυψε σε δύο 27χρονες της Λεμεσού ότι είχαν δοθεί σε λάθος οικογ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλήθεια» τα δύο κοριτσάκια, τα οποία γεννήθηκαν με διαφορά πέντε λεπτών το ένα από το άλλο σε μαιευτική κλινική της Λεμεσού, δόθηκαν και μεγάλωσαν το ένα στην οικογένεια του άλλου.

Δεκαέξι χρόνια μετά τη γέννησής τους το ένα κορίτσι χρειάστηκε αναλύσεις αίματος, για λόγους υγείας. Οι εξετάσεις έδειξαν πως η ομάδα αίματος του παιδιού δεν είχε καμία σχέση ούτε με την ομάδα αίματος της μητέρας ούτε αυτή του πατέρα της. Τρόμαξε και ρώτησε αμέσως τη μητέρα της εάν είναι υιοθετημένη για να της απαντήσει εκείνη ότι τέτοια περίπτωση δεν υπήρχε!

Τέσσερα χρόνια αργότερα η κοπέλα έπρεπε να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις και παρακάλεσε τη μητέρα της να κάνουν μαζί εξετάσεις DNA προκειμένου να φύγει οριστικά από το μυαλό της η τρομερή σκέψη της υιοθεσίας. Η μητέρα εκτιμούσε ότι θα πλήρωναν άδικα τα έξοδα που απαιτεί μια τέτοια εξέταση αλλά για να της κάνει το χατήρι την ακολούθησε στο νοσοκομείο.

Τους... κόπηκε η ανάσα όταν παρέλαβαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA τα οποία επιβεβαίωναν τους πιο φρικτούς φόβους της 20χρονης. Η μητέρα έπαθε σοκ και ο πατέρας αρνιόταν να δεχτεί ότι η αγαπημένη του κορούλα δεν ήταν βιολογικό του παιδί. Νέα εξέταση DNA όλης της οικογένειας ξεκαθάρισε ότι η κοπέλα ανήκε σε άλλη οικογένεια...

Η κλινική στην οποία γεννήθηκε της έδωσε όλα τα στοιχεία τα οποία διαβεβαίωναν ότι... είχε γεννηθεί από τους γονείς που ήδη γνώριζε. Η πληροφορία όμως ότι στο ίδιο μαιευτήριο, την ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα είχε έρθει στον κόσμο ένα ακόμη κοριτσάκι την έκανε να αναζητήσει την οικογένεια αυτή στο Facebook.

Λίγα χρόνια αργότερα εντόπισε το κορίτσι που είχε γεννηθεί την ημέρα εκείνη και αφού της εξήγησε τί είχε συμβεί την παρακάλεσε να υποβληθούν οι οικογένειες σε εξετάσεις DNA. Το κορίτσι όμως δεν απαντούσε, θεωρώντας ότι κάποιος της έκανε μια άσχημη πλάκα. Η 20χρονη σκέφτηκε να γίνει φίλη με τον αδερφό της άλλης κοπέλες προκειμένου να βρει φωτογραφίες της οικογένειας. Οταν τελικά τα κατάφερε διαπίστωσε εκπληκτική ομοιότητα με την μητέρα της άλλης κοπέλας!

Λίγες εβδομάδες πριν οι οικογένειες αποφάσισαν να κάνουν εξετάσεις DNA στο Ινστιτούτο Γενετικής. Τα αποτελέσματα αποδείκνυαν ότι την ημέρα της γέννησης, τα μωρά είχαν πραγματικά δοθεί σε λάθος οικογένειες.

Οι πρωταγωνιστές της απίστευτης αυτής ιστορίας ζουν πλέον ως μία οικογένεια αλλά είναι αποφασισμένοι να κινηθούν εναντίον της κλινικής δια της νομικής οδού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ