Europa League: Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε, ήττα (1-3) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ [βίντεο] - iefimerida.gr

Europa League: Κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ και αποκλείστηκε, ήττα (1-3) από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ [βίντεο]

Τρεις ήττες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αγνώριστος ο ΠΑΟΚ σε ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς, γνώρισε οδυνηρή ήττα με 1-3 από την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ μέσα στην Τούμπα.

Mάλιστα, σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο η ΜΠΑΤΕ έπαιζε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Ετσι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκλείστηκε από την Ευρώπη, τερμάτισε τελευταία στον όμιλο του Europa League και έχασε όλα τα παιχνίδια μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ μάλιστα στο ημίχρονο ελέω του 0-3 και στο τέλος του ματς ξέσπασε σε έντονες αποδοκιμασίες για το κάκιστο θέαμα.

Η ομάδα από την Λευκορωσία ήταν πιο διαβασμένη και κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο όταν μάλιστα πέτυχε και τα τρία της τέρματα με τους Σκάβις (17΄) Σίγκνεβιτς (42΄ πέναλτι, 45΄+1). ο ΠΑΟΚ μείωσε στο 59΄ με τον Πρίγιοβιτς αλλά δεν αρκούσε αυτό για να πάρει μπροστά ο ΠΑΟΚ και να φθάσει σε καλύτερο αποτέλεσμα. Οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο από το 62΄, λόγω αποβολής του Σίγκνεβιτς.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Βίντι και Τσέλσι έμειναν στο 2-2 και έτσι η Τσέλσι με την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ πήραν την πρόκριση για τους «32» του Europa League.

Διαβάστε πως μετέδωσε το ματς το iefimerida.gr

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια (46′ Τόσκα), Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας (54′ Ακπομ), Λημνιός (46′ Ουάρντα), Ζαμπά, Πρίγιοβιτς.

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίσκι, Φιλίποβιτς, Πολιάκοφ, Βολκόφ, Ρίος, Ίβανιτς, Ντράγκουν (87′ Γιαμπλόνσκι), Μπαγκά, Στάσεβιτς, Σίγκνεβιτς, Σκάβιτς (82′ Γκορντέιτσουκ).

Η βαθμολογία:

1. Τσέλσι 16 (12-3)

2. ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ 9 (9-9)

3. Βίθντι 7 (5-7)

4. ΠΑΟΚ 3 (5-12)

TA ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΟΚ ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ Europa League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ