Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνεται στο «άνοιγμα» Σαρίδη: Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η πρότασή του για τους δανειολήπτες - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ ανταποκρίνεται στο «άνοιγμα» Σαρίδη: Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η πρότασή του για τους δανειολήπτες

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνης Μπαλωμενάκης /Φωτογραφία: Εurokinissi
Δημήτρης Τάκης

Θετική ανταπόκριση στο... φλερτ του Γιάννη Σαρίδη με τον ΣΥΡΙΖΑ, έδειξε ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Αντώνης Μπαλωμενάκης.

Από το βήμα της Βουλής, ο κ. Μπαλωμενάκης, ανέφερε ότι η πρόταση που έκανε ο βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων αξίζει να συζητηθεί και είναι ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα.

Ο κ. Σαρίδης είχε ζητήσει το πρωί από το βήμα της Βουλής να τοποθετηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός μέχρι το τέλος της συζήτησης αν συμφωνούν με την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για τους δανειολήπτες λέγοντας: «Εχουν ενημερωθεί εγκαίρως για την πρότασή μας, όλοι οι γραμματείς των ΚΟ έχουν κοινοποιηθεί στους πάντες και σας έχω ενοχλήσει ο ίδιος προσωπικά για αυτό! Καλώ την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό να μας απαντήσουν ευθέως και πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού ποια είναι η θέση της κυβέρνησης στην πρόταση που έχουμε καταθέσει».

Το μόνο που μένει να φανεί είναι εάν η πρόταση Μπαλωμενάκη είναι προσωπική η είναι μία τακτική του ΣΥΡΙΖΑ να προσεγγίσει ακόμη περισσότερο τον μέχρι σήμερα βουλευτή της Ενωσης Κεντρώων προκειμένου αρχικά να δώσει θετική ψήφο στον προϋπολογισμό και ενδεχομένως στη συνέχεια να ανοίξει η πόρτα για την ένταξη του στο κυβερνών κόμμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ