To επικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στο Λονδίνο [εικόνα] - iefimerida.gr

To επικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στο Λονδίνο [εικόνα]

H Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Μαρί Σαντάλ και ο Παύλος στόλισαν το τεραστίων διαστάσεων χριστουγεννιάτικο δέντρο τους στο σπίτι τους στο Λονδίνο.

Το αγαπημένο ζευγάρι ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ του στο Instagram του εντυπωσιακού δέντρου τους με χιλιάδες λαμπιόνια και στολίδια.

Η οικογένεια της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου μπήκε στο πνεύμα των Χριστουγέννων και όλοι μαζί διακόσμησαν το πολυτελές σπίτι τους που βρίσκεται στην περιοχή Τσέλσι.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Παύλος βλέπουμε τον 10χρονο Αριστείδη να αναλαμβάνει δράση και να στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σημειώνουμε ότι ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ άφησαν τη Νέα Υόρκη και εγκαταστάθηκαν μόνιμα στο Λονδίνο ώστε να δώσουν μια ευρωπαϊκή παιδεία στα 5 παιδιά τους αλλά και να είναι κοντά στους γονείς του Παύλου.

Μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανέβασαν στο Instagram, παίρνουμε μια γεύση από τη διακόσμηση του σαλονιού τους που είναι σε γήνινα χρώματα.

Δείτε το επικό χριστουγεννιάτικο δέντρο της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ