Αποχαιρετώντας τον Τζορτζ Μπους με… κάλτσες -Το hashtag που έγινε viral - iefimerida.gr

Αποχαιρετώντας τον Τζορτζ Μπους με… κάλτσες -Το hashtag που έγινε viral

Ο Τζωρτζ Μπους συνήθιζε να φορά παράξενες κάλτσες -Φωτογραφία: AP Photo/Carolyn Kaster
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι παράξενες κάλτσες ήταν για χρόνια ένας τρόπος του Τζορτζ Μπους να περνάει διάφορα μηνύματα και σχόλια και, θέλοντας να τιμήσουν τον πρώην Πρόεδρό τους που άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη εβδομάδα, χιλιάδες Αμερικανοί φόρεσαν κάλτσες με εκκεντρικά σχέδια, χρώματα και εικόνες.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα, περίεργες κάλτσες φόρεσαν άνθρωποι κάθε ηλικίας, από παιδιά που πηγαίνουν στο δημοτικό σχολείο μέχρι άνθρωποι της τρίτης ηλικίας, ενώ στα κοινωνικά δίκτυα δημιουργήθηκε το hashtag #SocksforBush, δηλαδή «Κάλτσες για τον Μπους». Το αποτέλεσμα ήταν σε πολλές περιπτώσεις ενδιαφέρον και διασκεδαστικό.

Δείτε αναλυτικά στο economistas.gr πώς αποχαιρέτισαν οι συμπατριώτες του τον Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο και πότε φόρεσε κάλτσες που είχαν πάνω τους το πρόσωπο του Μπιλ Κλίντον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζορτζ Μπους κάλτσες #SocksforBush
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ