Εννέα επενδυτές από όλο τον κόσμο κατέθεσαν προσφορές για το Ελληνικό - iefimerida.gr

Εννέα επενδυτές από όλο τον κόσμο κατέθεσαν προσφορές για το Ελληνικό

Ξαφνικά... όλοι θέλουν να εκμεταλλευτούν το Ελληνικό!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ασιατικοί, ευρωπαϊκοί αλλά και αμερικανικοί όμιλοι κατέθεσαν προσφορές για την διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των εγκαταστάσεων του Ελληνικού, συμπεριλαμβανόμενης της παραλιακής ζώνης του Αγίου Κοσμά.

Τουλάχιστον εννέα είναι οι υποψήφιοι επενδυτές από ΗΠΑ, Αγγλία, Κατάρ, Ισραήλ, Ισπανία, Κύπρο και Ελλάδα ενώ εκτιμάται ότι τη σχετική προθεσμία συμμετοχής στον διαγωνισμό για το «Ελληνικό ΑΕ» που λήγει σήμερα θα προλάβουν επενδυτές από Κορέα και Λίβανο.

Στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία Ελληνικό ΑΕ έχουν επίσης η διοίκηση, διαχείριση και εκμετάλλευση των ακινήτων και των κτιρίων και εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά Αττικής, εμβαδού 426.011,22 τ.μ., καθώς και του πρώην Ολυμπιακού Κέντρου Ιστιοπλοΐας (Μαρίνα) εμβαδού 529.792,60 τ.μ. ενώ η συνολική έκταση του πρώην Αεροδρομίου Ελληνικού φτάνει τα 5.249.873,49 τετραγωνικά μέτρα.

Οι προσφορές θα αποσφραγιστούν και θα ανακοινωθούν το πρωί της Τετάρτης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ