Στην φυλακή και ο Σαχπαζίδης για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου - iefimerida.gr

Στην φυλακή και ο Σαχπαζίδης για την υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Ευφροσύνη Λαμπροπούλου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπαζίδης.

Ο επιχειρηματίας λογοδότησε στον ανακριτή για την εμπλοκή του, το διάστημα 2007 έως 2010, στη μεταβίβαση, στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων που κατείχε εξωχώρια εταιρεία ιδιοκτήτης της οποίας θεωρείται ο πρώην υπουργός.

O Γιώργος Σαχπαζίδης αρνήθηκε την κατηγορία και φέρεται να υποστήριξε ότι η συναλλαγή ήταν απολύτως νόμιμη και ότι δεν γνώριζε κανέναν από τους εμπλεκόμενους.

Ήδη, στον Κορυδαλό οδηγήθηκαν σήμερα, τόσο ο Άκης Τσοχατζόπουλος όσο και οι συγκατηγορούμενοι του, Ευφροσύνη Λαμπροπούλου και Νίκος Ζήγρας, ενώ από τη Μεγάλη Παρασκευή βρίσκεται στις φυλακές και ο Αστέριος Οικονομίδης.

Η ανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται, και την Πέμπτη ο ειδικός ανακριτής θα καλέσει προς απολογία τους υπόλοιπους 10 κατηγορούμενους στην υπόθεση της νομιμοποίησης των αμοιβών τού Άκη Τσοχατζόπουλου, μεταξύ των οποίων η σύζυγος και η κόρη τού πρώην υπουργού.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ