Ποιοι είναι οι εργαζόμενοι- μπούμερανγκ: Μία νέα τάση - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι εργαζόμενοι- μπούμερανγκ: Μία νέα τάση

Πολλοί επιστρέφουν στην παλιά δουλειά τους/ Φωτογραφία: shutterstock
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν σκέφτεστε με νοσταλγία την παλιά σας δουλειά και σκέφτεστε να επιστρέψετε σε αυτή δεν είστε οι μόνοι, καθώς το φαινόμενο των εργαζομένων… μπούμερανγκ δεν είναι τόσο ασυνήθιστο όσο φαίνεται.

Η τάση αυτή είναι πολύ διαδεδομένη στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και είναι περισσότερο έντονη στους νέους, που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εγκαταλείψουν τη δουλειά τους και να επιστρέψουν ξανά, ιδίως αν αποχώρησαν φιλικά. Το ενδιαφέρον είναι πως σύμφωνα με σχετικές έρευνες, τα 2/3 των στελεχών των εταιρειών βλέπουν θετικά την επιστροφή των υπαλλήλων τους που κάποτε παραιτήθηκαν.

Διαβάστε στο economistas.gr περισσότερα για τους εργαζόμενους-μπούμερανγκ και ποιοι είναι οι λόγοι που συνηγορούν υπέρ αλλά και κατά της επιστροφής τους στην προηγούμενη δουλειά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργαζόμενοι μπούμερανγκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ