Μετά τον ξυλοδαρμό ήρθαν και οι εμπρησμοί αυτοκινήτων και οι επιθέσεις σε σπίτια - iefimerida.gr

Μετά τον ξυλοδαρμό ήρθαν και οι εμπρησμοί αυτοκινήτων και οι επιθέσεις σε σπίτια

Μετά τον ξυλοδαρμό ήρθαν και οι εμπρησμοί αυτοκινήτων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκτός ελέγχου είναι η κατάσταση στους Κουναβους στην Κρήτη, αφού μετά την άγρια επίθεση Βούλγαρων σε κατοίκους της περιοχής και τον ξυλοδαρμό τους που είχε ως αποτέλεσμα να μεταφερθούν δύο νέοι Κρητικοί στο νοσοκομείο.

Άγνωστοι έκαψαν ένα αυτοκίνητο με βουλγαρικές πινακίδες, ιδιοκτησίας ενός αλλοδαπού, που διαμένει στην περιοχή ενώ νωρίτερα προκλήθηκαν ζημιές και σε ένα σπίτι όπου διαμένει οικογένεια Βουλγάρων.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η φωτιά έσβησε στη 01.00 τα ξημερώματα, αφού πρώτα είχε προκαλέσει πρώτα ζημιά, ύψους 9.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν μετά τη συμπλοκή που είχαν με Βούλγαρους κάτοικους της περιοχής, κινδυνεύει να χάσει την όραση του.

Υπενθυμίζεται πως δύο Έλληνες, 25 και 21 ετών, ήρθαν στα χέρια με Βούλγαρους όταν οι τελευταίοι έκαναν με το αυτοκίνητο τους επικίνδυνους ελιγμούς. Τότε έγινε και η αρχή του κακού. Οι νεαροί Έλληνες τους έκαναν παρατήρηση να σταματήσουν και τους ανάγκασαν να απομακρυνθούν.

Οι δύο αλλοδαποί ηλικίας 21 και 23 ετών, όμως φτάνοντας, σύμφωνα με τις πληροφορίες στο σπίτι τους, ζήτησαν «ενισχύσεις» από άλλους συγγενείς και κρατώντας στυλάρια και αξίνες θέλησαν να "πάρουν το αίμα τους πίσω"

Από την συμπλοκή που ακολούθησε τραυματίστηκαν οι δύο Έλληνες, και μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ