Η χαλαρή εμφάνιση της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας: Πέταξε στην άκρη τα τακούνια και φόρεσε αθλητικά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η χαλαρή εμφάνιση της πριγκίπισσας Μαίρης της Δανίας: Πέταξε στην άκρη τα τακούνια και φόρεσε αθλητικά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στην Αυστραλία, ασχολούνταν με το real estate και έκανε πραγματικότητα το όνειρο εκατομμυρίων κοριτσιών. Να γίνει πριγκίπισσα.

Η πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας απέδειξε όμως ότι κατά βάθος, παραμένει μια κοινή θνητή επιλέγοντας να φορέσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να χορέψει με ντόπιες γυναίκες και παιδιά στο Ναϊρόμπι κατά την διάρκεια του διήμερου ταξιδιού της στην Κένυα αυτή την εβδομάδα. Η πριγκίπισσα δεν δίστασε επίσης να ποζάρει για selfies με τους κατοίκους της περιοχής ενώ έδειξε το μητρικό της ένστικτο αγκαλιάζοντας και φιλώντας τα μικρά παιδιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Crown Princess Mary Fan Page (@crownprincess_mary_of_denmark) στις 29 Νοέ, 2018 στις 10:51 μμ PST

Συνοδευόμενη από την υπουργό Ανάπτυξης της Δανίας, Ούλα Τόρνες, η πριγκίπισσα επισκέφθηκε το Kibera Slum στην πρωτεύουσα της Κένυας.

Η 46χρονη πριγκίπισσα άφησε στην άκρη τα συνηθισμένα τακούνια της και επέλεξε να φορέσει ένα ζευγάρι αθλητικά New Balance, τα οποία συνδύασε με ένα λευκό πουκάμισο και μια χακί μίντι φούστα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Princess lover (@royalsprincess4ever) στις 29 Νοέ, 2018 στις 11:37 μμ PST

Η σύζυγος του πρίγκιπα Φρειδερίκου επισκέφθηκε το βόρειο τμήμα της χώρας για να ξεκινήσει την εκστρατεία «Deliver for Good» με στόχο την προώθηση της ισότητας των φύλων και της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης.

Φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ