Τατσόπουλος, Σακοράφα και Κουρουμπλής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [λίστα] - iefimerida.gr

Τατσόπουλος, Σακοράφα και Κουρουμπλής στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ [λίστα]

Τατσόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη λίστα με τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του στις βασικές εκλογές περιφέρειες για τις εκλογές της 6ης Μαΐου έδωσε και ο ΣΥΡΙΖΑ. Φιγουράρουν γνωστά ονόματα της πολιτικής αλλά και των τεχνών.

Στην Α' Αθήνας, όπως είχε αναφέρει το iefimerida.gr, κατεβαίνει η κόρη του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου, μαζί με τον αθλητικογράφο Γιάννη Μαμουζέλο και τον πανεπιστημιακό Γιάννη Μηλιό. Στην ίδια περιφέρεια θέτει υποψηφιότητα και ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην Β' Αθήνας, θα είναι υποψήφιοι οι προερχόμενοι από το ΠΑΣΟΚ, Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτης Κουρουμπλής, μαζί με τον συγγραφέα Πέτρο Τατσόπουλο, τον πανεπιστημιακό Ευκλείδη Τσακαλώτο, τον Πάνο Σκουρλέτη από το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και τον Δημήτρη Παπαδημούλη.

Στο υπόλοιπο Αττικής, θα είναι υποψήφιος ο εργατολόγος Αλέξης Μητρόπουλος, με τον μουσικό Βασίλη Παϊτέρη, και τους ηθοποιούς Γιώργο Πάντζα και Πάνο Σκουρολιάκο.

Δείτε την πλήρη λίστα που ανακοινώθηκε σήμερα εδώ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ