Γιατί η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γυαλιά μυωπίας στην τηλεόραση [βίντεο] - iefimerida.gr

Γιατί η Σταματίνα Τσιμτσιλή εμφανίστηκε για πρώτη φορά με γυαλιά μυωπίας στην τηλεόραση [βίντεο]

Σταματίνα Τσιμτσιλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους κριτές του My Style Rocks, οι οποίοι εμφανίστηκαν όλοι με γυαλιά μυωπίας στο χτεσινό επεισόδιο, σειρά είχε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε για πρώτη φορά on air φορώντας γυαλιά μυωπίας προκαλώντας έτσι την έκπληξη των συναδέλφων της και των τηλεθεατών.

Ετσι, η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην αλλαγή του λουκ της, επισημαίνοντας πως δεν το έκανε για στιλ, αλλά λόγω αλλεργίας.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά φορώντας τα μαύρα σικ γυαλιά της: «Έχω εδώ και δυο εβδομάδες μια αλλεργία με τα μάτια μου. Κοκκινίζει το ένα μου μάτι. Μια το ένα, μια το άλλο… Και επειδή θα πάω στον γιατρό μετά μου είπε να μη βάλω φακούς.

Γιατί έχουμε και μυωπία. Να τα λέμε και αυτά. Ο Βερύκιος θα νομίζει πως έχω κάνει θεματική επιλογή. Θα του πω ότι τα έβαλα για να το παίξω πιο ενημερωτική και σοβαρή»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ