Ποιοι αποκαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά των διασήμων; - iefimerida.gr

Ποιοι αποκαλύπτουν τα μεγάλα μυστικά των διασήμων;

Ποιοι διέρρευσαν τα μεγάλα μυστικά των σταρ;
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τους ξέφυγε; Το έκαναν επίτηδες; Κανείς ποτέ δεν θα μάθει γιατί πολύ απλά κανείς δεν πρόκειται να το παραδεχτεί. Το θέμα είναι ότι ή με τον έναν, ή με τον άλλον τρόπο τα μυστικά των σταρ αποκαλύφθηκαν, σηματοδοτώντας, παράλληλα, σε ορισμένες περιπτώσεις και το τέλος μακροχρόνιων σχέσεων...

Τα πιο τρανταχτά παραδείγματα αποκάλυψης, εκ παραδρομής ή εσκεμμένα, τοπ μυστικών είναι τα εξής:

  • Rihanna - Kέιτ Πέρι: Μπορεί η τελευταία να προσπαθούσε συστηματικά να αποκρύψει το μέρος που θα γινόταν ο γάμος της, υπολόγιζε όμως χωρίς τον... ξενοδόχο Rihanna, η οποία φρόντισε να τα πει όλα με το νι και με το σίγμα: «Θα γίνει στην Ινδία. Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί δεν έχω πάει ποτέ εκεί».
  • Τζένη Γκαρθ - Ρόμπερτ Πάτισον: Η διάσημη ηθοποιός και φίλη του επίσης ηθοποιού Πάτισον, ήταν αυτή που πρώτη άφησε υπονοούμενα για τη σχέση του δεύτερου με την Κρίστεν Στιούαρτ
  • Roberto Cavalli - Τζένιφερ Λόπεζ: Ο διάσημος μόδιστρος «έδωσε» στεγνά τη φίλη του Λόπεζ, όταν αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι είναι έγκυος!
  • Paris Hilton - Κριστίνα Αγκιλέρα: Ακριβώς στο ίδιο ατόπημα με τον Cavalli υπέπεσε και η Paris, αφού ήταν αυτή που αποκάλυψε ότι η κολλητή της, Κριστίνα Αγκιλέρα, περιμένει το πρώτο της παιδάκι.
  • Γιαγιά Τζάστιν Τίμπερλεϊκ - Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Σε αυτήν την περίπτωση του ανθρώπου του ήρθε από εκεί που δεν το περίμενε! Η ίδια η γιαγιά του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ ήταν αυτή που αποκάλυψε λίγους μήνες πριν και συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 2011 ότι ο εγγονός της αρραβωνιάστηκε κρυφά με την Τζέσσικα Μπιλ. 
  • Κέλυ Ρόουλαντ - Beyonce: Μιλώντας για τη φίλη της Beyonce και το μωρό που περιμένει, η Ρόουλαντ είπε «εκείνη» και έτσι τελικά απεκαλύφθη το φύλο του μωρού που περίμενε η τραγουδίστρια...
  • Θάντι Νιόυτον - Μαράια Κάρεϊ: Οταν η πρώτη κλήθηκε να αντικαταστήσει τη δεύτερη σε μια μεγάλη συναυλία - υπερπαραγωγή που ετοίμαζαν καιρό, ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τα αίτια της αντικατάστασης. «Νομίζω είναι έγκυος», απάντησε. Κατάλαβε αμέσως, τη γκάφα της και έσπευσε να τα μαζέψει, αλλά... μαζεύονται τα ασυμμάζευτα;
  • Γούντι Χάριλσον - Χαβιέ Μπαρδέμ - Πενέλοπε Κρουζ: Ο πρώτος «έδωσε» τους φίλους τους, αφού ήταν ο πρώτος που επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελε τους Μπαρδέμ και Κρουζ να είναι ζευγάρι.
  • Τζακ Μπλακ - Αντζελίνα Ζολί: Ο Μπλακ ήταν αυτός που αποκάλυψε το 2008 ότι η Αντζελίνα περιμένει όχι ένα, αλλά δύο μωρά!
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ