Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στον Τιτανικό - iefimerida.gr

Βρέθηκαν ανθρώπινα λείψανα στον Τιτανικό

Τιτανικός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία που δείχνει για πρώτη φορά το ανθρώπινο κόστος του ναυαγίου του Τιτανικού, δόθηκε προσφάτως στη δημοσιότητα, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 ετών από τη βύθιση του πλοίου.

Η φωτογραφία που τραβήχτηκε το 2004 από αποστολή που ερευνούσε στο ναυάγιο του Τιτανικού, δείχνει ξεκάθαρα ένα παλτό κι ένα ζευγάρι μπότες να βρίσκονται θαμμένα στη λάσπη γύρω από το σημείο όπου βρίσκεται το θρυλικό υπερωκεάνιο, αποδεικνύοντας πέρα από κάθε αμφιβολία ότι το πλοίο παρέσυρε στο βυθό εκατοντάδες άτυχους επιβάτες.

«Ο τρόπος που είναι τοποθετημένα τα ευρήματα μέσα στη λάσπη, δείχνει ότι δεν έπεσαν από κάποιον που βρισκόταν στην επιφάνεια, αλλά ότι ανήκουν σε κάποιον που βυθίστηκε μαζί με το πλοίο», δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press ο διευθυντής του τμήματος θαλάσσιας κληρονομιάς της Εθνικής Υπηρεσίας Ωκεανών των ΗΠΑ, Τζέιμς Ντελγκάντο.

Από την πλευρά του πάντως, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος έχει καταδυθεί 33 φορές στο σημείο του ναυαγίου και έχει κάνει εκτεταμένες έρευνες, δήλωσε ότι δεν έχει δει ποτέ ανθρώπινα λείψανα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ