Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν το 2013 στα Πετράλωνα - iefimerida.gr

Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του Σαχζάτ Λουκμάν το 2013 στα Πετράλωνα

Από παλαιότερη πορεία για τον Σαχζάτ Λουκμάν / Φωτογραφία: Nikos Libertas/SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με την παρουσία του πατέρα του Σαχζάτ Λουκμάν, άρχισε η δίκη στο Μεικτό Ορκωτό Εφετείο των δύο κατηγορουμένων που κατηγορούνται για την δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού, τον Ιανουάριο του 2013 στα Πετράλώνα.

Οι δύο άνδρες μαχαίρωσαν τον 27χρονο, με 7 μαχαιριές, και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν όπλα και φυλλάδια της Χρυσής Αυγής, εάν και οι ίδιοι έχουν αρνηθεί ότι είναι μέλη της. Παρά ταύτα, στην δίκη που διεξάγεται για την εγκληματική οργάνωση, οι Χρήστος Στεργιόπουλος και Διονύσης Λιακόπουλος είναι κατηγορούμενοι για το αδίκημα της ένταξης και συμμετοχής σε αυτή.

Σε πρώτο βαθμό οι δύο κατηγορούμενοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη με το δικαστήριο να δέχεται ότι η δολοφονία του άτυχου νεαρού τελέστηκε με ρατσιστικό κίνητρο.

Ο αδικοχαμένος Σαχζάτ Λουκμάν / Φωτογραφία: Τwitter

Ενα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε στην ελληνική δικαιοσύνη ο πατέρας του Λουκμάν, ο οποίος ήρθε από το Πακιστάν για να παρακολουθήσει την δίκη για την δολοφονία του γιου του.

Στο δικαστήριο σήμερα έδωσαν το «παρών» οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ Αννέτα Καββαδία, Θοδωρής Δρίτσας και Γιώργος Ψυχογιός. Η δίκη διέκοπη για την ερχόμενη Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σαχζάτ Λουκμάν Χρυσή Αυγή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ