«Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να πάρω το χάπι»: Η άγνωστη μάχη του Αντρές Ινιέστα με την κατάθλιψη - iefimerida.gr

«Ευχόμουν να έρθει η νύχτα για να πάρω το χάπι»: Η άγνωστη μάχη του Αντρές Ινιέστα με την κατάθλιψη

Ο Αντρές Ινιέστα / Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την άγνωστη σε πολλούς μάχη του με την κατάθλιψη μίλησε ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα Αντρές Ινιέστα.

«Οι άνθρωποι βρίσκουν νόημα στο κίνητρο. Σε μια κατάσταση που δεν έχεις κίνητρο, δεν αισθάνεσαι τίποτα. Ευχόμουν να έλθει η νύχτα για να μπορέσω να πάρω το χάπι και να ξεκουραστώ. Όταν υποφέρεις από κατάθλιψη, δεν είσαι ο εαυτός σου. Όταν είσαι τόσο ευάλωτος, είναι δύσκολο να ελέγξεις τις στιγμές της ζωής», είπε αρχικά ο σπουδαίος Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Και συμπλήρωσε ότι η περίοδος που ταλαιπωρήθηκε ήταν πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010: «Είχα κατάθλιψη, αλλά όλοι έχουμε περάσει κάποια στιγμή στην ζωή μας, έτσι δεν είναι; Είχα πολλά προσωπικά προβλήματα που είχαν συσσωρευτεί, επίσης είχα και αρκετά σωματικά προβλήματα… ένιωσα εύθραυστος».

Αναφερόμενος στο γκολ του που χάρισε στην Ισπανία το Μουντιάλ εκείνη τη χρονιά, είπε: «Το συναίσθημα του γκολ έφερε όλες τις θετικές λέξεις από το λεξικό. Πριν από το χτύπημα της μπάλας έπρεπε να περιμένω για να πέσει. Αν δεν περίμενα, δεν θα είχα σκοράρει. Άφησα την βαρύτητα να κάνει το έργο της και σκόραρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αντρές Ινιέστα κατάθλιψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ