Σούβλισμα... δίπλα στα σκουπίδια θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς! - iefimerida.gr

Σούβλισμα... δίπλα στα σκουπίδια θα κάνουν οι Θεσσαλονικείς!

Σούβλισμα... δίπλα στα σκουπίδια λόγω αποχής των εργαζομένων στην καθαριότητα!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα του δήμου Θεσσαλονίκης δεν θα εργαστούν το εορταστικό τριήμερο, διαμαρτυρόμενοι για την μη καταβολή των υπερωριακών αμοιβών τους από τον Νοέμβριο του 2011.

Διαμαρτύρονται επίσης για τις ιδιαίτερα χαμηλές τακτικές απολαβές που έλαβαν με τη μισθοδοσία του τρέχοντος μηνός ενώ από τον Δήμο ανακοινώθηκε ότι «τόσο η καθυστέρηση καταβολής δεδουλευμένων υπερωριακών αμοιβών όσο και τα τραγικά μικρά ποσά τρέχουσας μισθοδοσίας των εργαζομένων οφείλονται στην εφαρμογή του Ενιαίου Μισθολογίου του Δημοσίου από 1η Απριλίου 2012 με αναδρομική ισχύ από 1η Νοεμβρίου του 2011».

Το αποτέλεσμα, πάντως, είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα κάνουν Ανάσταση με υπερχειλισμένους κάδους και σκουπίδια στους δρόμους... Το δημαρχείο τους απηύθυνε ήδη έκκληση να περιορίσουν κατά το δυνατό την απόρριψη απορριμμάτων στους κάδους κατά τη διάρκεια του τριημέρου, προκειμένου να μη διαταραχθεί η δημόσια υγεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ undefined
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ