Ποιές είναι οι γυναίκες των πολιτικών αρχηγών [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιές είναι οι γυναίκες των πολιτικών αρχηγών [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γνωρίζουμε όλοι τους πολιτικούς αρχηγούς που σε λίγες ημέρες θα διεκδικήσουν την ψήφο μας. Λίγοι όμως είναι εκείνοι που γνωρίζουν τις γυναίκες τους. Τις συντρόφους που με αυτές στο πλευρό τους μοιράζονται την ζωή τους και τους προβληματισμούς τους.

Η εφημερίδα Espresso μας παρουσιάζει τις έξι κυρίες που έχουν στο πλευρό τους οι αρχηγοί των έξι μεγαλύτερων κομμάτων που σε λίγο καιρό θα αναμετρηθούν στο στίβο των εκλογών.

Βενιζέλος, Σαμαράς, Καρατζαφέρης, Καμμένος, Τσίπρας και Κουβέλης έχουν μπει στην τελική ευθεία των εκλογών και έχουν στο πλάι τους τις γυναίκες τους που τους στηρίζουν.

Γυναίκες δυναμικές και όλες ιδιαίτερα χαμηλού προφίλ.

Έλενα Καμμένου

Η Έλενα Τζούλη είναι η γυναίκα που άλλαξε τη ζωή του Πάνου Καμμένου. Γνωρίστηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ζούγκλα» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Εκείνος, νεαρός βουλευτής της ΝΔ τότε, εκείνη νέα δικηγόρος. Ο γάμος τους στην Ικαρία, τόπο καταγωγής της νύφης άφησε εποχή. Πριν από τέσσερις περίπου μήνες ο Καμμένος έγινε μπαμπάς για πέμπτη φορά και είναι τρισευτυχισμένος αφού μετά τους τέσσερις γιους του, απέκτησε επιτέλους και κόρη! Μπορεί η Έλενα Τζούλη- Καμμένου να είναι φυσική μητέρα μόνο ενός από τα τέσσερα αγόρια που έχουν, του μικρού Λευτέρη που είναι πέντε χρόνων αλλά αισθάνεται μητέρα και των τριών αγοριών που έχει ο βουλευτής από τον πρώτο του γάμο.

Φωτεινή Κουβέλη

Η σύζυγος του Προέδρου του Κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς, η Φωτεινή Πάλλα είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που αποφεύγει ιδιαίτερα τη δημοσιότητα. Είναι δικηγόρος και με τον Φώτη Κουβέλη έχουν δύο κόρες.

Λίλα Μπακατσέλου

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος είναι παντρεμένος από το 1981 με τη Βασιλική Μπακατσέλου και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Ελβίνα. Η Λίλα Μπακατσέλου, με πτυχίο Νομικής από το ΑΠΘ, εργάζεται και έχει καταξιωθεί ως δικηγόρος στη Θεσαλονίκη, με δικό της δικηγορικό γραφείο. Παράλληλα, ασχολείται με αφοσίωση και έχει κάνει σπουδαίο έργο στον εθελοντισμό.

Μπέττυ (Τσίπρα)

Η Περιστέρα Μπαζιάνα ή Μπέττυ, όπως τη φωνάζουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι φίλοι της είναι πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα. Η σχέση τους διαρκεί δεκαοχτώ ολόκληρα χρόνια, αλλά παρόλα αυτά δεν έχουν συνάψει γάμο. Η Περιστέρα Μπαζιάνα αποφεύγει τη δημοσιότητα... όπως ο διάολος το λιβάνι καθώς διαφωνεί με την έκθεση της προσωπικής της ζωής στα ΜΜΕ. Έχουν ένα αγοράκι δύο ετών.

Γεωργία Σαμαρά

Είναι η κόρη του μεγαλοεπιχειρηματία Άκη Κρητικού της βιομηχανίας «Κύκνος». Όσοι γνωρίζουν τη Γεωργία μιλούν για μια γυναίκα με μεγάλη εσωτερική δύναμη, πνευματικότητα, αστική ευγένεια και ήθος. Δεν της αρέσει η δημοσιότητα. «Δεν είναι στο δικό μας στιλ να δίνουμε συνεντεύξεις, ούτε εγώ αλλά ούτε και τα παιδιά» λέει. Η Γεωργία είναι το alter ego του Προέδρου της ΝΔ. Παντρεύτηκαν πριν από 22 χρόνια και έχουν μια κόρη και έναν γιο.

Βένη Καρατζαφέρη

Η σύζυγος του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι όπως λένε αυτοί που τους γνωρίζουν «συνώνυμη» με τον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Γνωρίστηκαν πριν από 42 χρόνια και έκτοτε είναι πάντα μαζί. Πρωτοσυναντήθηκαν το καλοκαίρι του 1969 όταν εκείνη εργαζόταν ως μοντέλο και εκείνος έψαχνε ένα μανεκέν για να πάει στη βραδιά των καλλιστείων και να μοιράσει τσιγάρα στον κόσμο για διαφήμιση. «Με διάλεξε, συναντηθήκαμε δυο μέρες αργότερα για να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες και από τότε είμαστε αχώριστοι» λέει. Έχουν έναν γιο, τον Γιάννη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ