Η τροφοθήκη της Κένταλ Τζένερ μοιάζει με καλοτακτοποιημένο σούπερ μάρκετ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η τροφοθήκη της Κένταλ Τζένερ μοιάζει με καλοτακτοποιημένο σούπερ μάρκετ [εικόνα]

Η Κένταλ Τζένερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι διάσημο μοντέλο που περνά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σε πασαρέλες του εξωτερικού. Ο λόγος για την Κένταλ Τζένερ που, όπως διαπιστώνουμε, έχει ένα πλήρως οργανωμένο σπίτι.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έδωσε στους θαυμαστές της μια ματιά από την τροφοθήκη – ντουλάπα του σπιτιού της Κένταλ, η οποία, όπως παρατηρεί κανείς, είναι πλήρως εξοπλισμένη και οργανωμένη.

Η τροφοθήκη της Κένταλ Τζένερ

Η διάσημη τηλεπερσόνα, Κόρτνεϊ, που περηφανεύεται για το δικό της σπίτι, μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Insta Stories, λέγοντας στα 69,8 εκατομμύρια οπαδούς της πως «ούτε η ίδια δεν μπορεί να αντέξει τέτοια οργάνωση».

Η τροφοθήκη – που είναι ολόκληρο δωμάτιο – είναι γεμάτο με αποξηραμένα φρούτα, δημητριακά, αλεύρι και κράκερ, τα οποία είναι αποθηκευμένα σε δοχεία με ετικέτες. Η Κένταλ παρόλο που είναι μοντέλο και προσέχει την διατροφή της, έχει μια τεράστια ποικιλία από junk food, μεταξύ των οποίων πατατάκια και μπισκότα, τα οποία είναι χωρισμένα ανά μάρκα.

Το διάσημο μοντέλο ζει στο Μπέβερλι Χιλς, σε ένα σπίτι που αγόρασε από τον Τσάρλι Σιν το 2017.Το μοντέλο της Victoria’s Secret έχει βάλει τη δική της σφραγίδα στο σπίτι με μια ουδέτερη διακόσμηση, καλόγουστους καναπέδες, ξύλινο τραπέζι και ένα έργο με την Μέριλιν Μονρόε στον τοίχο του καθιστικού της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Seeing Kendall’s house for the first time. We’re really into interior design.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) στις 20 Αύγ, 2018 στις 12:50 μμ PDT

Η Κόρτνεϊ δήλωσε μαγεμένη από το νέο σπίτι της Κένταλ σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram. Η μεγάλη αδερφή των Καρντάσιαν είναι παθιασμένη με την εσωτερική διακόσμηση και είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι μια καριέρα που θα ήθελε να είχε ακολουθήσει όταν ήταν πιο νέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ