Αυγενάκης για πόρισμα OLAF: Η κυβέρνηση αποσυντίθεται και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο - iefimerida.gr

Αυγενάκης για πόρισμα OLAF: Η κυβέρνηση αποσυντίθεται και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο

Ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης / Φωτογραφία: InTime News
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δριμεία επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο Γραμματέας Π.Ε. της Ν.Δ. Λευτέρης Αυγενάκης, με αφορμή το πόρισμα της OLAF (Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης) που αναδεικνύει αδικαιολόγητες δαπάνες και σοβαρές παρατυπίες σε ό,τι αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα.

«Παρατυπίες, παραβίαση των κανόνων στην ανάθεση υπηρεσιών σε αναδόχους, σπατάλες, αδικαιολόγητες δαπάνες, κατάχρηση θέσης και κακοδιαχείριση είναι μόνο μερικά από όσα διαπίστωσε η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης Απάτης (OLAF) για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού στην Ελλάδα» αναφέρει, αρχικά, στη γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Ηρακλείου.

«Την ίδια στιγμή ξεκίνησε η εισαγγελική έρευνα για την εξαγορά από τη ΔΕΗ της ζημιογόνου εταιρίας που ανήκε στον Αντιπρόεδρο της πΓΔΜ, λίγο πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ενα – ένα τα σκάνδαλα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παίρνουν το δρόμο της δικαιοσύνης. Η πιο ανήθικη Κυβέρνηση που επικαλείται το ηθικό της πλεονέκτημα, αποσυντίθεται σε δημόσια θέα και θα καταρρεύσει με τον χειρότερο τρόπο» προσθέτει στη συνέχεια ο κ. Αυγενάκης και καταλήγει:

«Σύντομα, αυτή η Κυβέρνηση που παράγει συνεχώς και μόνο σκάνδαλα θα είναι παρελθόν και θα ξημερώσει μια άλλη μέρα για την χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αυγενάκης OLAF
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ