Ραγκούσης: Είναι αναπόφευκτη η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. μετά τις εκλογές - iefimerida.gr

Ραγκούσης: Είναι αναπόφευκτη η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. μετά τις εκλογές

εκλογές 2012
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως αναπόφευκτη θεωρεί την συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας μετά τις εκλογές, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γιάννης Ραγκούσης, ο οποίος τόνισε πως η συνεργασία θα έπρεπε να είναι τριμερής με την συμμετοχή και της Αριστεράς.

Ο Γιάννης Ραγκούσης μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», υποστήριξε πως με την συμμετοχή της Αριστεράς στην κυβέρνηση μετά τις επερχόμενες εκλογές της 6ης Μαΐου, θα «διαλυθεί επιτέλους το νέφος της εθνικής αυταπάτης ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν μαγικές λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση».

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας, τόνισε επίσης, πως «το πολιτικό σύστημα χρειάζεται επειγόντως κατεδάφιση και χτίσιμο εξαρχής με νέα υλικά», ενώ εξέφρασε τον φόβο του πως εάν επικρατήσουν οι δυνάμεις του λαϊκισμού, τότε «η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, θα βγει από το ευρώ και θα καταρρεύσει με ανυπολόγιστες εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις».

Ο κ. Ραγκούσς χαρακτηρίζει θέμα αρχής την μη ψήφιση της τροπολογίας για τα οικονομικά των κομμάτων ενώ στέλνει μήνυμα στους ψηφοφόρους της Β Αθήνας ότι «σε εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες είπα την αλήθεια και μόνο την αλήθεια στους πολίτες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ