Η κινέζα βιρτουόζα του βιολιού ποζάρει γυμνή παρέα με το... όργανό της! [εικόνα] - iefimerida.gr

Η κινέζα βιρτουόζα του βιολιού ποζάρει γυμνή παρέα με το... όργανό της! [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μπελάδες έβαλε ολόκληρη την οικόγενειά της η κινέζα βιρτουόζα του βιολιού και παίκτρια του «Βρετανία έχεις Ταλέντο» Αναλίζα Τσινγκ, αφού βγήκαν στη δημοσιότητά φωτογραφίες της που την απεικονίζουν να ποζάρει ολόγυμνη παρέα μόνο με το... βιολί της!

Οπως η ίδια ισχυρίζεται, οι φωτογραφίες που την εμφανίζουν να κοιτάζει όλο νάζι το φωτογραφικό φακό, ενώ είναι ολόγυμνη και κρατάει το βιολί της, το οποίο και καλύπτει μόνο τα επίμαχα σημεία, τραβήχτηκαν στο παρελθόν, από το φίλο της και δεν ήταν προς δημοσιοποίηση.

Ωστόσο, οι φωτογραφίες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα, τόσο στην ίδια, όσο και στην οικογένειά της, καθώς ο πατέρας της απειλείται ακόμη και με απόλυση από το σχολείο που δουλεύει. Χαρακτητιστικό παράδειγμα του συντηρητισμού που επικρατεί στην Κίνα είνα το γεγονός ότι από τότε που δημοσιοποιήθηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες, οι γονείς σταμάτησαν να πηγαίνουν τα παιδιά τους στο σχολείο όπου εργάζεται ο κ. Τσινγκ.

Οπως ή ίδια αποκάλυψε μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun το συγγενικό της περιβάλλον είναι ιδιαίτερα σοκαρισμένο και οι γονείς της κλαίνε συνεχώς. Μάλιστα την καλούν να επιστρέψει πίσω στην Κίνα, κάτι το οποίο η ίδια αποκλείει, καθώς θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι και να δώσει τη μάχη της για να το κερδίσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ