Eθνική Ελπίδων: Ηττα (0-1) και αποκλεισμός στην Αυστρία [βίντεο] - iefimerida.gr

Eθνική Ελπίδων: Ηττα (0-1) και αποκλεισμός στην Αυστρία [βίντεο]

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ήττα με 1-0 που οδήγησε και στον αποκλεισμό της από την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γνώρισε η Εθνική Ελπίδων από την Αυστρία.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που ήταν καλύτερο στο πρώτο μέρος και έφτιαξε τις ευκαιρίες με τις οποίες θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ και να φέρει τις δυο αναμετρήσεις στα ίσια δέχτηκε ένα γκολ στο 51' από τον Γκρμπιτς και μετά έπεσε κατακόρυφα. Βέβαια σε μεγάλο ποσοστό η πρόκριση χάθηκε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα εκεί όπου η Ελλάδα είχε παραταχθεί χωρίς φορ λόγω της απουσίας του Κουλούρη.

ΑΥΣΤΡΙΑ: Σλάγκερ, Ίνγκολιτς, Πος, Βέμπερ, Ούλμαν, Λιούμπιτς, Λίνχαρτ, Κ. Μπάουμγκάρντερ, Λάιμερ, Βολφ, Γκρμπιτς (60' Κβάσινα)

ΕΛΛΑΔΑ: Κότσαρης, Σάλιακας, Πασαλίδης, Χατζηδιάκος, Κυριακόπουλος, Καραχάλιος, Γαλανόπουλος, Λημνιός, Λάμπρου (57' Χατζηγιοβάνης), Μπουζούκης, Κουλούρης.

ΤΟ ΓΚΟΛ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εθνικη ελπιδων Ελλάδα Αυστρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ