ΑΕΚ: Θα αποκτήσει αμυντικό χαφ -Δεν ασχολείται με τον Αραούχο - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Θα αποκτήσει αμυντικό χαφ -Δεν ασχολείται με τον Αραούχο

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Δεκέμβριος πλησιάζει και η ΑΕΚ σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα θα αποκτήσει έναν αμυντικό μέσο.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να καλύψουν το κενό που άφησαν τον Αύγουστο με την απόκτηση μέσου στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Με λίγα λόγια η Ενωση θα έχει αρχές Γενάρη στη διάθεση της τον νέο χαφ που θα πλαισιώσει τους Σιμόες, Γαλανόπουλο και Αλεφ.

Παράλληλα, στην ΑΕΚ δεν συζητούν την ενίσχυση για άλλη θέση, σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. Ούτε εξτρέμ αφού θεωρούν ότι υπάρχει επάρκεια με τους Μπογέ, Μπακασέτα, Μάνταλο, Γιαννιώτα και Αλμπάνη, ενώ από τον Φλεβάρη περιμένουν και τον Λόπες. Ούτε επιθετικό αφού υπάρχουν Πόνσε, Λιβάγια και Γιακουμάκης και έτσι διαψεύστηκε κατηγορηματικά και το σενάριο περί ενδιαφέροντος για να επιστρέψει ο Σέρχιο Αραούχο.

Μάλιστα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήδη έχει τσεκάρει αρκετές περιπτώσεις χαφ για να καταλήξει στους… εκλεκτούς μαζί με τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Μαρίνος Ουζουνίδης μεταγραφές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ