Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες] - iefimerida.gr

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο [εικόνες]

Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να αγοράσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο (Φωτογραφία: Unsplash)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ω έλατο, ω έλατο, μ’ αρέσεις πως μ’ αρέσεις». Τα Χριστούγεννα έρχονται και ήδη ορισμένα σπίτια έχουν στολίσει δέντρο και έχουν γεμίσει φωτάκια το μπαλκόνι.

Ο στολισμός του δέντρου, ίσως, είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές, καθώς μικροί και μεγάλοι βάζουν έστω και ένα στολίδι στα κλαριά του, ακούγοντας στην διαπασών χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Κάποιοι άλλοι, πάλι, δεν «καίγονται» και τόσο να στολίσουν, καθώς δεν έχουν χρόνο ή βαριούνται τη διαδικασία, ενώ ορισμένοι θέλουν να αγοράσουν χριστουγεννιάτικο δέντρο και κάνουν μια μικρή έρευνα αγοράς.

Εάν ανήκετε στους τελευταίους, τότε, να σας πούμε ότι υπάρχει κατάλληλη στιγμή να αγοράστε δέντρο, ειδικά εάν θέλετε να στολίσετε αληθινό.

Ο στολισμός του δέντρου, ίσως, είναι μία από τις πιο όμορφες στιγμές

Σύμφωνα με την ειδικό χριστουγεννιάτικων δέντρων Αν Ο’ Κόνορ (ναι, υπάρχει τέτοια δουλειά) η κατάλληλη ώρα για ψώνια είναι οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου. Τότε, οι επιλογές δέντρων είναι πολλές, οπότε έχετε την άνεση να δείτε και να διαλέξετε με την ησυχία σας.

Εάν, μάλιστα, επιθυμείτε να αγοράσετε αληθινό δέντρο, η στιγμή είναι ιδανική, καθώς το δέντρο θα παραμείνει ζωντανό και μοσχοβολιστό για την περίοδο των γιορτών.

Τι περιμένετε, λοιπόν;

H κατάλληλη στιγμή για να αγοράσετε χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου και οι πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου

Φωτογραφίες: Unsplash

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ