Επιστρέφει και ο Αριστοτέλης Παυλίδης στην Νέα Δημοκρατία; - iefimerida.gr

Επιστρέφει και ο Αριστοτέλης Παυλίδης στην Νέα Δημοκρατία;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά φαίνεται ότι «άγγιξε» και τον πρώην υπουργό Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής Αριστοτέλη Παυλίδη, που οι πληροφορίες λένε ότι σκέφτεται την επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία.

Στις κατ΄ ιδίαν συζητήσεις που είχε μετά την τελετή του Ιερού Νιπτήρα στην Πάτμο όπου βρέθηκε ανέφερε ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ο φυσικός του χώρος.

«Η ατμόσφαιρα σήμερα στην Πάτμο πέραν από θρησκευτική είναι και πολιτική», σχολίασε ο Αριστοτέλης Παυλίδης ερωτηθείς αν αληθεύουν οι πληροφορίες περί επανένταξής του στη ΝΔ, μετά το κάλεσμα του Αντώνη Σαμαρά για πανστρατιά. «Έχουμε ευθύνη όλοι να τηρήσουμε εκείνη τη στάση που θα συμβάλει στο να αντιμετωπισθούν εκείνες οι καταστάσεις που θα προκληθούν μετά τις εκλογές. Η πανστρατιά είναι επιβεβλημένη. Για αυτό πιστεύω ότι απευθύνεται προς όλους γενικώς που έδωσαν πολιτικές μάχες», πρόσθεσε.

«Χωρίς να θέλω να διδάξω, γνώμη εχω ότι πρέπει να παραμερισθούν παλιές πικρίες, εσωκομματικές αντιθέσεις, αλλά και άλλες καταστάσεις οι οποιες στενοχώρησαν και να συστρατευθούμε. Το επιβάλλει το συμφέρον του τόπου και είναι υποχρέωσή μας στο να συμβάλουμε στο να ξεπερασθούν μεγάλες ιστορίες που αναμένονται. Αυτό επιβάλλει όχι φυγή, αλλά εκτέλεση του καθήκοντος έναντι του καλού της πατρίδος μας», κατέληξε ο πρώην υπουργός Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ