Πώς θα αποκτήσετε ένα ρολόι του Σινάτρα, ένα πιάτο του Πικάσο και ένα ουίσκι 50 ετών - iefimerida.gr

Πώς θα αποκτήσετε ένα ρολόι του Σινάτρα, ένα πιάτο του Πικάσο και ένα ουίσκι 50 ετών

Πως θα αποκτήσετε ένα από τα ρολόγια του Σινάτρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι θα λέγατε για ένα σπάνιο ουίσκι που βλέπει το φως της ημέρας 50 χρόνια μετά την παραγωγή του;

Θα μπορούσατε να αρνηθείτε άραγε το συμφωνητικό με το οποίο τα τέσσερα μέλη των Beatles επισφράγισαν το τέλος της μεταξύ τους συνεργασίας; Μήπως θέλετε ένα ρολόι που κάποια στιγμή βρέθηκε να το φοράει ο Φρανκ Σινάτρα; Αν κάτι από τα ανωτέρω σας έχει προκαλέσει το ενδιαφόερν, δεν έχετε παρά να μας ακολουθήσετε σε μία σε μια γρήγορη περιήγηση στις online δημοπρασίες του οίκου Σόθμπις, οι οποίες διεξάγονται τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Αυτό το ουίσκι ποιος θα το πιεί;

Εχουμε ένα ωραιότατο Chivas Regal 50 ετών το οποίο βγήκε από τα βαρέλια για να γιορτάσει τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του 1968 στο τότε Κύπελλο Πρωταθλητριών. Ολα τα έσοδα θα πάνε στο Ίδρυμα της ομάδας. Εκτιμώμενη τιμή: 20.000-50.000 λίρες και αν είστε φαν είτε του καλού ουίσκι είτε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχετε χρόνο μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ