Ποια σταρ του Χόλιγουντ σκότωσε ένα σκίουρο με τα ίδια της τα χέρια - iefimerida.gr

Ποια σταρ του Χόλιγουντ σκότωσε ένα σκίουρο με τα ίδια της τα χέρια

Τζένιφερ Λόρενς
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πρωταγωνίστρια του Αγώνες Πείνας, Τζένιφερ Λόρενς μόλις αποκάλυψε στο Rolling Stone ότι η σκηνή που σκοτώνει και ξεκοιλιάζει ένα σκίουρο σε προηγούμενη ταινία της είναι πέρα για πέρα αληθινή. Και μετά είπες στους φιλόζωους να πάνε να «κάνουν σεξ».

Κανείς στο Χόλιγουντ δεν τολμά να τα βάλει με τους φιλόζωους και την διάσημη οργάνωσή τους, την PETA. Είναι τόσο καλά οργανωμένοι και τόσο πολύ που μπορούν να κηδέψουν μια ταινία ή μια καριέρα στο φτερό.

Απλά κάποιος ξέχασε να το αναφέρει αυτό στην Τζένιφερ Λόρενς, την πρωταγωνίστρια του Αγώνες Πείνας που αποτελεί το πιο καυτό όνομα στην πιάτσα αυτή την στιγμή.

Η 21χρονη και σούπερ ταλαντούχα ηθοποιός εξήγησε στο Rolling Stone πως δεν υπήρχε τίποτα ψεύτικο στην σκηνή που ξεκοιλιάζει και τρώει ένα σκίουρο στο Winter's Bone, την προηγούμενη ταινία με την οποία έφτασε μέχρι τα Όσκαρ.

Σκεπτόμενη την δήλωση, είπε στον δημοσιογράφο «Μάλλον δεν έπρεπε να πω ότι ήταν αληθινό, εξαιτίας της PETA. Σωστά; Αλλά να σου πω κάτι; Να πάει να κάνει ξέρεις τι η PETA».

Η PETA με την σειρά της απάντησε «Είναι πολύ μικρή. Αυτό κάνει ακόμη πιο θλιβερό το γεγονός ότι η οδύνη των ζώων δεν την αγγίζει. Επίσης πρέπει να καταλάβει ότι όταν ένα ζώο πεθαίνει, αυτό είναι που κάνεις ξέρει τι, όχι η PETA».

Mια διαμάχη που θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ