«Τσέκαρε» Καπίνο η Φούλαμ - iefimerida.gr

«Τσέκαρε» Καπίνο η Φούλαμ

Στέφανος Καπίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρά το γεγονός πως ο Στέφανος Καπίνο έχει χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ευρωπαϊκών ομάδων. Μετά την Ιντερ, την περίπτωση του νεαρού γκολκίπερ εξετάζει και η Φούλαμ.

Σύμφωνα με την «Sportday», ο προπονητής των τερματοφυλάκων της αγγλικής ομάδας παρακολούθησε τον 18χρονο πορτιέρε σε δύο προπονήσεις των «πρασίνων». Οι σκάουτερ των Λονδρέζων είχαν σημειώσει το όνομα του Καπίνο εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες έχει μείνει εκτός ενδεκάδας του «τριφυλλιού», δεν τους επέτρεπε να τον δουν αγωνιζόμενο. Μετά από σχετική άδεια που εξασφάλισε η Φούλαμ, βρέθηκε ο άνθρωπος της ομάδας στις εγκαταστάσεις της Παιανίας και παρακολούθησε τον Καπίνο, ενώ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι η ομάδα της Premier League να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ