Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14,5% -Στο 11% ο Καμμένος - iefimerida.gr

Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%, ΠΑΣΟΚ 14,5% -Στο 11% ο Καμμένος

Public Issue: Νέα πτώση για τους μεγάλους - ΝΔ 19%
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέα πανελλαδική δημοσκόπηση της Public Issue για τον ΣΚΑΪ η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 3 έως τις 9 Απριλίου δείχνει να αποδυναμώνονται εκ νέου ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ., επιβεβαιώνοντας το ρευστό και αινιγματικό πολιτικό σκηνικό που έχουν αποτυπώσει και οι άλλες δημοσκοπήσεις.

Σύμφωνα με την Public Issue, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 19%, το ΠΑΣΟΚ 14,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 13%, η ΔΗΜ.ΑΡ. 12%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες 11%, το ΚΚΕ 11%, η Χρυσή Αυγή 5%, το ΛΑΟΣ 3%, οι Οικολόγοι Πράσινοι 3%, η Δημοκρατική Συμμαχία 2%, η Δράση του Στέφανου Μάνου 2%, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% και τα λοιπά κόμματα 3,5%.

Στην προηγούμενη δημοσκόπηση της εταιρείας, πριν από δέκα μέρες, η Νέα Δημοκρατία είχε 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 15,5% και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 8,5%, το ΚΚΕ 12%.

Είναι προφανές ότι αν επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις η χώρα εισέρχεται σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής αστάθειας με μονόδρομο την συγκυβέρνηση.

Η δημοσκόπηση ήταν τηλεφωνική σε δείγμα 1.226 ατόμων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ