Πόσο πραγματικά κοστίζει σε μια επιχείρηση ένας εργαζόμενος -Ιλιγγος από τα ποσά - iefimerida.gr

Πόσο πραγματικά κοστίζει σε μια επιχείρηση ένας εργαζόμενος -Ιλιγγος από τα ποσά

Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας /Φωτογραφία: George Vitsaras / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην άμεση απόρριψη πρότασης για τη δημιουργία μεγάλου ερευνητικού κέντρου στην Ελλάδα με 100 θέσεις εργασίας υψηλής επιστημονικής κατάρτισης προχώρησε πρόσφατα μεγάλη πολυεθνική.

Ο λόγος είναι οι δυσανάλογες εργοδοτικές εισφορές που θα έπρεπε να καταβάλλει και, όπως όλα δείχνουν, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι η μόνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει σήμερα το Economistas.gr, για πληρωτέους μισθούς άνω των 1.500 ευρώ τον μήνα, μια ελληνική επιχείρηση πρέπει να καταβάλει διπλάσιο και υπερδιπλάσιο ποσά των μισθών που εισπράττουν οι εργαζόμενοι λόγω της υψηλής φορολογίας και των δυσανάλογα υψηλών ασφαλιστικών εισφορών!

Δείτε παραδείγματα με το πόσο πραγματικά κοστίζει σε μια επιχείρηση ένας εργαζόμενος, ανάλογα με το μισθό που παίρνει, διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου και άλλες ειδήσεις από την σφαίρα της Οικονομίας και των Επιχειρήσεων στο economistas.gr.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εργοδοτικές εισφορές
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ