Οχτώ εξωτικές φαστ φουντ «λιχουδιές» που θα σας ξετινάξουν την χοληστερίνη - iefimerida.gr

Οχτώ εξωτικές φαστ φουντ «λιχουδιές» που θα σας ξετινάξουν την χοληστερίνη

φαστ φουντ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σαρακοστή έχει σχεδόν τελειώσει. Αλλά οι Αμερικάνοι δεν γνωρίζουν τέτοιους περιορισμούς,. Αυτές είναι μερικές από τις πιο «σατανικές» γαστρονομικές εφευρέσεις που θα σας ανοίξουν την όρεξη. Και, ενδεχομένως, να σας κλείσουν και μερικές βαλβδίδες.

KFC's Double Down Chicken Sandwich

Τι να το κάνεις το ψωμί, όταν απλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις δυο φιλέτα ψητό κοτόπουλο στην θέση του;

White Castle Chicken Rings

Πραγματικά σατανικός είναι ο εγκέφαλος όποιου σκέφτηκε να κάνει το τηγανητό κοτόπουλο ακόμη πιο εθιστικό, δίνοντάς του την μορφή onion rings.

Denny's Fried Cheese Melt

Για ένα διάστημα η αλυσίδα burgers Denny's είχε μεγάλη ποικιλία από είδη με βάση το τυρί. Αλλά κανένα δεν υπήρξε πιο δημοφιλές από αυτό το σάντουιτς με ψητό τυρί. Αν δεν έχετε ήδη καταλάβει τι είναι τα κομμάτια που διακρίνονται στο εσωτερικό του, σας πληροφορούμε πως πρόκειται για ολόκληρα στικς μοτσαρέλα. Και όμως, ναι.

Jack in the Box's Bacon Shake

Φαίνεται σχετικά αθώο. Άλλωστε, πόση παραπάνω ζημιά μπορεί να κάνει αυτό το σέικ από οποιοδήποτε άλλο; Και όμως, μπορεί, όταν μέσα του περιέχει σιρόπι από μπέικον.

Dunkin' Donuts Pancake Sausage Bites

Μικρές μπουκιές από λουκάνικο τυλίγονται σε ζύμη από λαχταριστά pancake και μετά σερβίρονται μαζί με σχιζοφρενικές ποσότητες σιροπιού. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται λαχταριστό.

Domino's Pasta Bread Bowls

Το απόλυτο «όργιο» του υδατάνθρακα, με τα μακαρόνια να λειτουργούν ως γέμιση στα φρεσκοψημμένα ρολά από ψωμί.

Burger King Stuffed Steakhouse Burger

Αντί να βάλει, όπως συνηθίζεται, μια φέτα τυρί πάνω από το μπιφτέκι, το Burger King προτίμησε να το βάλει μέσα στον κιμά. Μαζί με λίγες καυτερές πιπεριές. Έτσι για να μας μείνει σίγουρα αξέχαστο.

Βurger King Chicken Fries

Γιατί, ως γνωστό, δεν υπάρχει τίποτα πιο υγιεινό από το τηγανητό κοτόπουλο. Οπότε γιατί να μην βρούμε και άλλους τρόπους για να το κάνουμε πιο εύκολο να το καταναλώσουμε;

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ