Δεν μπορώ να σε φιλήσω, ε; -Με αυτή τη φράση κοκκίνισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Δεν μπορώ να σε φιλήσω, ε; -Με αυτή τη φράση κοκκίνισε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ [εικόνες]

Η Εμμα Τόμσον με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ/ Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να κοκκινίσει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ κατάφερε η ηθοποιός Εμμα Τόμσον, η οποία τιμήθηκε από τον γαλαζοαίματο σε μία μικρή τελετή που έγινε για χάρη της.

Συγκεκριμένα, η Εμμα Τόμσον εξέφρασε την επιθυμία της να φιλήσει στον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, ωστόσο γνωρίζοντας πως κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται, η ηθοποιός τουλάχιστον το προσπάθησε ρωτώντας τον.

Για το τι ακριβώς έγινε, λοιπόν, μίλησε η Εμμα Τόμσον μετά την απονομή του Παλατιού στους δημοσιογράφους.

Να κοκκινίσει τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ κατάφερε η ηθοποιός Εμμα Τόμσον, η οποία τιμήθηκε από τον γαλαζοαίματο σε μία μικρή τελετή που έγινε για χάρη της.

«Ήταν αστείο, τον ξέρω από μικρό παιδί και γι αυτό ανταλλάξαμε πονηρά χαμόγελα», δήλωσε η Εμμα Τόμσον προσθέτοντας...«Του είπα “Δεν μπορώ να σε φιλήσω, μπορώ”; Και αυτός είπε... “Όχι μη”.

«Του είπα “Δεν μπορώ να σε φιλήσω, μπορώ”; Και αυτός είπε... “Όχι μη”»ανέφερε η ηθοποιός.

Σχολιάζοντας τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ στον οποίο φαίνεται πως έχει και αδυναμία, η Εμμα Τόμσον ανέφερε πως δείχνει υπέροχος και κάνει τα καθήκοντά του τόσο καλά.

«Μου είπε πως αυτή η μέρα δεν ήταν για εκείνον, αλλά για μένα», ανέφερε η Βρετανίδα ηθοποιός.

Η Έμμα Τόμσον έφτασε στο παλάτι φορώντας αθλητικά παπούτσια και ένα κοστούμι από τη Στέλλα Μακάρτνι, συνοδευόμενη από το σύζυγό της και τα παιδιά τους.

Για την ιστορία η Εμμα Τόμσον έφτασε στο Παλάτι και τιμήθηκε από τον Γουίλιαμ φορώντας αθλητικά παπούτσια και ένα κουστούμι Stella McCartney, ενώ στην αίθουσα την συνόδεψε ο σύζυγός της και τα παιδιά της.

Σχολιάζοντας τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ του οποίου φαίνεται πως έχει και αδυναμία, η Εμμα Τόμσον ανέφερε πως δείχνει υπέροχος και κάνει τα καθήκοντά του τόσο καλά.

Οσον αφορά τις ακτιβιστικές της δραστηριότητες η Τόμσον ανέφερε «Είμαι πολύ ανοιχτή στις πολιτικές μου απόψεις, ελπίζω με τη βράβευσή μου να καταφέρω να τραβήξω την προσοχή στους λεγόμενους holiday hungers, στα 3 εκατ. παιδιών δηλαδή που πεινάνε κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών στη Βρετανία».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ