Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα σύνορα για την κηδεία Κατσίφα -Σωματικές έρευνες, ανοίγουν τσάντες, ψάχνουν τα αυτοκίνητα [βίντεο] - iefimerida.gr

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα σύνορα για την κηδεία Κατσίφα -Σωματικές έρευνες, ανοίγουν τσάντες, ψάχνουν τα αυτοκίνητα [βίντεο]

Εξονυχιστικοί έλεγχοι στα σύνορα Ελλάδος- Αλβανίας για την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απίστευτα μέτρα ασφαλείας έχουν λάβει οι αλβανικές Αρχές για την κηδεία του ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, σήμερα το μεσημέρι στους Βουλιαράτες.

Ο φόβος των αστυνομικών, παρά τις εκκλήσεις του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, ότι εξοργισμένοι οι ομογενείς για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, θα προκαλέσουν επεισόδια, έχει προκαλέσει μεγάλη κινητοποίηση. Οι Αλβανοί αστυνομικοί, όπως φαίνεται και στα βίντεο των τοπικών καναλιών, ψάχνουν εξονυχιστικά τις τσάντες, κάνουν σωματικό έλεγχο σε όσους περνούν τα σύνορα για την κηδεία, ενώ ερευνούν και τα αυτοκίνητα, ακόμα και τις μηχανές τους, για τυχόν αντικείμενα που ορισμένοι ίσως θελήσουν να περάσουν σε αλβανικό έδαφος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κωνσταντίνος Κατσίφας Βουλιαράτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ