Champions League: Δεν άντεξε η ΑΕΚ (2-0) και… έπεσε στο Μόναχο [βίντεο] - iefimerida.gr

Champions League: Δεν άντεξε η ΑΕΚ (2-0) και… έπεσε στο Μόναχο [βίντεο]

Δεν άντεξε η ΑΕΚ στο Μόναχο/ Φωτογραφία: ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Μπάγερν Μονάχου ήταν το μεγάλο όνομα, το θηρίο του ομίλου και απόψε το πιστοποίησε κερδίζοντας την ΑΕΚ με 2-0 στο Μόναχο, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Στο 30’ ο διαιτητής με την βοήθεια του βοηθού γραμμής έδωσε ένα εύκολο πέναλτι στην Μπάγερν σε τράβηγμα του Τσόσιτς στον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός το εκτέλεσε σωστά και έκανε το 1-0. Αυτό το γκολ ουσιαστικά ξεκλείδωσε το ματς μιας και η ΑΕΚ στεκόταν καλά. Η Μπάγερν πάτησε γκάζι και ακόμη περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Πολωνός στο 71’ σκόραρε και το 2-0 μετά από αδράνεια της άμυνας της.

Και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι στο Μόναχο, με την ΑΕΚ να χάνει για 4ο ματς και μάλιστα δεν έχει σκοράρει ακόμη στον όμιλο. Η Μπενφίκα και ο Αγιαξ στο άλλο ματς του ομίλου έμεινε στο 1-1. Επόμενο παιχνίδι για την ΑΕΚ στις 27 Νοεμβρίου στο ΟΑΚΑ με τον Αγιαξ.

Η βαθμολογία:

1. Μπάγερν Μονάχου 10

2. Άγιαξ 8

3. Μπενφίκα 4

4. ΑΕΚ 0

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Κίμιχ, Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Μίλερ, Γκορέτσκα, Ναμπρί (87' Ρενάτο Σάνσες), Ριμπερί (84' Ραφίνια), Λεβαντόβσκι (90'+1' Βάγκνερ).

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Τσόσιτς, Χουλτ, Γαλανόπουλος (78' Γκάλο), Σιμόες, Αλέφ (67' Μοράν), Μάνταλος (80' Μπογέ), Πόνσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Champions League αεκ Μπάγερν Μονάχου
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ